There was an error in this gadget

Sunday, March 6, 2011

Berita Pasal Free Banner To Blogger.. Part 6

Assalamualaikum semua, APE KABO! (harap sihat semuanye)

So today, teman nak cite skit la pasal free services yg teman sediakan... kome smua jangan la riso pasal bile free banner ni nak habis, for your information, teman buat bende ni sampai la teman rase udoh malasnak buat, klu teman free teman buat, maknenye di sini FREE SERVICE TEMAN TAK PENOH ADE PENGHUJUNGNYE.. ate dah kome mintok, teman buat jele...

so teman nak tunjuk le skit boi besor mate kome melihatnye hasil tangan teman ni, to bloggers below if u r not satisfied with my work, let me know ok... teman sedia menolongnye, ate dah kate teman baik.. eceh..
inilah halis teman buat selame 1 hari, lihatlah dunia:











udah kome melihatnye, tgk teman dah kabo dah, yg banyak wanita je, sronok juge teman melihatnye, mcm2 posing ade. hehe (jangan mare).. so buat blogger2 yg mau nih, FREE just bace kat sini ape yg kome perlu anto kat teman nih. lagi satu teman nak nasihatkan buat mike-mike yg nak anto, 1st teman free jumaat sampai ahad buat-buat le besaobor ye klu teman lambat buat, 2nd buat deme-deme yg nak letak gambo biole gambo tu cantik megapixelnye bio la penuh kang gambo pecah, petak2 udoh tak sio org nak menengoknye, buruk jadinye header tu (maaf kalo terase lagi) 3rd buat mike-mike yg blognye FORBIDDEN RIGHT CLICK harap mike-mike ni boleh ler kabo saiz yg sesuai, klu x right click bleh le teman menengoknye gune GOGGLE CHROME INSPECT ELEMENT. dan yg terakhir TAKDE TARIKH TUTUP WEI! TEMAN BUAT IKHLAS SELAME YG TEMAN RASE TEMAN BOLEH BUAT.

(p/s: KAK LIMAH oi! moh ler kite nengok wayang, cite omputih, MARS NEED MOMS, jumpe disane rabu ni.. hehehe thanks Symuzzamir and Nuffnang, sebab nuff kasi 2 tiket kat Symuzzamir and die ajok aku hehe)

7 comments:

  1. fuiyohh~
    lawonyee~ ^^
    keep up the good work!
    hee. . .nt putri rasa nak buat putri mintak ye~ =)

    ReplyDelete
  2. cantik.. awak memang berbakat..

    Entry terbaru padlie: Sains itu mudah?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. cik kopi :) eila de anta email lg tw... :P

    ReplyDelete
  5. oh sy salah hanta la ...heehehhe sy g commnet kat banner part 4.. heheh sy da hanta email da..
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...