There was an error in this gadget

Sunday, March 6, 2011

Rahsia Game Pac-Man from Yahoo... hehe



1. The point of the game was to attract girls, kate si pembuat game nih, sebab byk kat arcade ialah lelaki so nak tarik la pompuan... (tp even aku main game kat arcade, high score pun, takde pun pompuan tertarik, at least cakap la HEBATNYE ABG PERT..AUWWW)

2. Each ghost had specific orders, die kabo lagi, yg slalu kejo Pac-man yg wane merah, wane pink nuetral, yg biru jalan satu tempat je, dan yg orange jalan sesuka hati, hakikatnye cume merah je kejo Pac-Man.. (p/s buat gadis diluar sane tolong jgn kejo saya.. wahahahaha bangganye aku bile kene kejo ngan awek.. MUSTAHIL)

3. What, exactly, does Pac-Man mean? MAKAN, oleh sebab aweks suke makan desert maka terciplah Pac-Man, kate si pembuat game nih.. (dah agak dah... tgk kaum adam maintain je makan, klu perut maju kedepan pun still control makan lol)

so klu korang nak tau lebih lanjut or sejarahnye tengok sini

(p/s alangkah bagusnye klu aku nih PAC-MAN)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...