There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

Berita Pasal Free Banner To Blogger.. Part 3


Assalamualaikum and peace upon u.. 

Saya Pert, before this mesti ramai dah bosan tgk aku asyik cite pasal banner... ad yg nak flash (sory buat peminta.. flash agak rumit sebab still blaja and makan mase nak buat), pastu ada yg ckp nak kat shoutbox tapi x email pun... so buat sape2 yang hendak banner free, free edited by me, please, PLEASE, PLEASE send your email..

1. send your recommendation via email to fourthyeight@gmail.com

2. please put your recommendation about your banner in the email ie:

your picture if you like too (jgn risau aku bkn pervert yg akan jumpa bomoh tok pikat si gadis..lol, PLEASE DONT GIVE FACEBOOK LINK sebab memang tak boleh, facebook hanya membenarkan owner dan kawan owner melihat gambar tersebut bukan org luar..)

and your background theme (ala mcam cartoon ke, korea ke, nature ke, music ke (mcm Pak Cek Biola))

and words that you like.. (mostly aku copy je words yg kat blog korang, tapi kadang ada ayat yg terlalu panjang dan mungkin akan rosakkan theme banner tersebut)

and dont forget about your blog link, so i can put your link on that banner..

and lasty let me know what size your banner that you want this is so important, (dalam pixel size ie 950 pixel x 200 pixel), atau korang nak blakang to kosong (transparent) so bleh matching ngan background blog anda, KALAU BOLEH TOLONGLA KASI SAIZ SEBENAR DALAM PIXEL, CARE NAK TAU SAIZ PIXEL HEADER ANDA CLICK SINI,)

PERHATIAN: saya ni student yg masih belajar so my free time is FRIDAY, SATURDAY AND SUNDAY, harap bersabar if delay ye... ingat just email me... and since the work was made by me, i have copyright on it and i can publish the haeder that i made on post if i want too, (i do this is for my learning process on adobe, so if u want to pay for it, it's up to you..hehe) so that all, if there is any question to ask send me email or just put in comment column below)

recent banner:






















disini FREE OK!















udah kome melihatnye, tgk teman dah kabo dah, yg banyak wanita je, sronok juge teman melihatnye, mcm2 posing ade. hehe (jangan mare).. so buat blogger2 yg mau nih, FREE just bace kat sini ape yg kome perlu anto kat teman nih. lagi satu teman nak nasihatkan buat mike-mike yg nak anto, 1st teman free jumaat sampai ahad buat-buat le besabor ye klu teman lambat buat, 2nd buat deme-deme yg nak letak gambo biole gambo tu cantik megapixelnye bio la penuh kang gambo pecah, petak2 udoh tak sio org nak nengoknye, buruk jadinye header tu (maaf kalo terase lagi) 3rd buat mike-mike yg blognye FORBIDDEN RIGHT CLICK harap mike-mike ni boleh ler kabo saiz yg sesuai, klu x right click bleh le teman menengoknye gune GOGGLE CHROME INSPECT ELEMENT. dan yg terakhir TAKDE TARIKH TUTUP WEI! TEMAN BUAT IKHLAS SELAME YG TEMAN RASE TEMAN BOLEH BUAT.




73 comments:

  1. alrite, i'll send the details in minutes.

    tq bro. =)

    ReplyDelete
  2. wei kasi aku rehat dulu... lol..

    ReplyDelete
  3. wah sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :PPPP

    ReplyDelete
  4. owh header rupanya..haha ;)
    chaiyok2..hehe

    ReplyDelete
  5. eyka nak!! hahahaXD tapi eyka tak reti sgt nak antr melalui email..kalau awak pm dekat fb eyka boleh?:) mecasih! suke!:)

    ReplyDelete
  6. hoho..baiknye dia..rajin buat banner free :)
    rasa cam nak tukar gak header blog tu

    ReplyDelete
  7. terbaik bro.
    memang hasil seni yang halussss(macam iklan nescafe tu). =)

    jom ushar header terbaru beliau kat blog aku (
    link
    ).

    arigato gozaimasu!

    ReplyDelete
  8. nk2...tp xtau nk send kat email...pm kat fb leh x???huhu
    nk sgt2 improve an my blog..=(
    sye still hijau ag kt dnia blog nie...

    ReplyDelete
  9. sory aku xde fb.. nak email je kat fourthyeight@gmail.com


    (aku masih kuno dlm fb, so no fb.. lol)

    ReplyDelete
  10. nak request jgk la...
    boleh ke?? ^^

    ReplyDelete
  11. nak gak :) i'll email u later, insyaallah~

    ReplyDelete
  12. Please EMAIL ME, fourthyeight@gmail.com

    ReplyDelete
  13. ok..menarik gler..t i email..

    hope x limited..

    bzi sket kalo nk email skang..tgu ye:)

    ReplyDelete
  14. love it...i will send da detail..tnx for inform me.;)

    ReplyDelete
  15. what do you mean by blog.com.... i do not understand, im using Adobe and it can be used on any kind of website as long as that website allow to post picture... the format that i use .png so the structure of that picture will be in original mode and the background will transparent.. if u want it just email me k...

    ReplyDelete
  16. dah anta emai . dapat tidak ,? eheee

    ReplyDelete
  17. ok2 nanti aku watkan.. free2 tgu la kat email anda ye.

    ReplyDelete
  18. oke, guwa nak try header u la..bleh? nanti guwa email kan..

    ReplyDelete
  19. Sgt2 cntik... nak jugak boleh ..? :)

    ReplyDelete
  20. nak jugak! nanti emel gak la. hehe ko bz ke tak ni?

    ReplyDelete
  21. anta jgn tak anta.. akan ku buatkan semua.. hahahaha

    ReplyDelete
  22. salam coffe..sha pun sebok nak jg :)

    ReplyDelete
  23. salam,hehe dengar ada header and banner free kat cnie,boleh tak saya pon nak tumpang sekaki juga nie :)

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. dah dapat header..terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  26. sy daa e-mail kan .. harap dpt wt header baru tuk sy .. =)

    ReplyDelete
  27. hallo i da sent da.. owh i lupa nk bg link ni link i... http://bellalunana.blogspot.com
    just make as creative as u can k...

    ReplyDelete
  28. macam style gak ni...nak sebijik header! XD

    ReplyDelete
  29. email---- and promote ye... tq

    ReplyDelete
  30. tqvm ya!
    da clik iklan tu! :D
    btw,bab promote ur blog in a spesel post,kna delay dlu..:D

    -When It Talks-

    ReplyDelete
  31. wah2, makaceh banyak2. muah, muah, muah :) :) :)

    suka sangat. dah klik iklan. :)

    ni entry makaceh : http://najwahazwani.blogspot.com/2011/03/header-baru-yang-free-nak-tak.html :)

    ReplyDelete
  32. done with the special post! :D

    -When It Talks-

    ReplyDelete
  33. bestnyeee..nak mintak buatkan jugak..ngee.. =))

    ReplyDelete
  34. hhehe~ain pun nak ugak bleyh...:)
    t ain anta email ek..:)

    ReplyDelete
  35. Whoaa ~ Best tol ! Nak jugak~ Heee

    ReplyDelete
  36. koi dah anto emel.. tolonglah buatkan bagi ceria blog koi tuh ye..

    tyvm..

    ReplyDelete
  37. lisa baru antar email. harap2 diterima:)

    ReplyDelete
  38. mawu mawu!
    wehee~
    sarah ade inform semalam kat entry en coffe :)

    ReplyDelete
  39. cantek n simple..suke2..nak jugak boley encik kopi???heheh..

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum . ehem2 . abg , ajar buad header bole ? ;)

    ReplyDelete
  41. wahh ! sukaa2x . nty sye anta emel ukeyh

    ReplyDelete
  42. salam kopi..sha dah hntr details di email kopi :)
    harap kopi nampak email tu :)

    ReplyDelete
  43. macam besh jek....nk try gak la....tp tang pixel2 2 kureng sket.... men taram jek xley kew???
    p/s:sowy....agak buta bkaitan ini....

    ReplyDelete
  44. nak jugak!!!nnti sya antar detail ok..

    ReplyDelete
  45. adesh..nak 2 nak p xtaw la nak camne.haha emm t tgk la ..p nice header..tunggu ko btul2 free la bro yek..settle kan yang owang len dulu.huhu

    ReplyDelete
  46. tq... hantaq jangan tak hantaq na

    ReplyDelete
  47. sntiase ada...................

    ReplyDelete
  48. cantiknya header yang dibuat....

    ReplyDelete
  49. saya da email!! haha :) thanks

    ReplyDelete
  50. nak jugak header free. hehe
    dah email :D..

    ReplyDelete
  51. dah buat entry tok kopi.. thank you :)

    ReplyDelete
  52. wahh...cantik2 nyer...nak jugak bleh tak...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...