There was an error in this gadget

Sunday, March 6, 2011

Heartbeat vs Nuffnang, See What They Can Give To Bloggers!

Yo yo yo yo, Assalamualaikum, pekabo smua..?


ari ni aku nak cite skit la pasal buat duit from blogging nih... mula2 aku dengar pasal NUFFNANG, memang tak nafikankan nuffnang ni baik orng nye, 1 click bleh dapat 0.25 sen... tapi susah jugak nak dapat 1 unique per click ni, pastu ad BE, yg ni aku tak tau sebab aku memang tak tau...


skang ape kate korang wat dua iklan skali, Heartbeat dan Nuffnang, kate En Nuff, Mr HB not their competitor so korang bleh la letak dua iklan skali kat blog korang.


Ape yg best pasal Heartbeat (HB) nih.. aku baru daftar and skang baru 16sen (sikit kan) memang sikit sebab aku tak ramai follower.. huhu so klu 16 sen maknenya ad 8 unique click aku dpt semalam, (thanks sape yg click) seriously, HB nih provide service yg menarik, DORANG NI BUAT SPECIAL GIFT AND CENDERAHATI, lagi satu yg best ad byk bonus yg diberikan mcm ni:

Refer friends to register:When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate.
RM2 earned for qualified affiliate.
Self purchase:20% of total purchase amount. Excluded delivery fee.
eg: If you purchase magic mug at RM40, your earning will be RM8.
Referral purchase:15% of total purchase amount.
eg: If your referral purchases magic mug at RM40, your earning will be RM6.
Banner / text link clicks:RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
Feedback:RM5 for constructive feedback to us.
Survey / Polling:RM3 for the participation in our survey or polling.
Testimonial:RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas.
Bonus:Additional bonus will be awarded when total purchase amount of self purchase and referral purchase in a month are as below:-

 more than RM300-additional RM20.00
 more than RM500-additional RM30.00
 more than RM700-additional RM50.00
so sebab tu aku promote, dpt la RM 2 (walaupun tak pernah dpt lagi) so klu korunk love to join this, click here   seriuosly berbaloi, sebab die tak clash ngan NUFFNANG dan HB bleh pilih nak duit or hadiah die yg mahal2 tuh.. hehehe join jgn tak join!


Care Care nak DAFTAR MACAM KAT SINI

3 comments:

  1. saya baru doblas sen. hee...
    tapi nuffnang tenet tenet...hampeh~

    ReplyDelete
  2. ssh jgk..nnt xdpt glitari dr nuff

    ReplyDelete
  3. x la, nuff x kesah klu pakai HB sebab "they are not our competitor.. baik nye nuff

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...