There was an error in this gadget

Sunday, March 6, 2011

Join Heartbeat B4 Its Too Late.. Cewah

FOLLOW THE STEP BELOW

1. First, jom terjah Website Heartbeat dulu (click here for Sign Up)
                                     


                        Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!







2. Then klik Icon Hearbeat seperti di bawah ni.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi maklumat berkenaan anda.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service dan klik continue.

5. Bile dah create account klik Join HB!Affiliate seperti dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.(part ni kene la jujur sebab klu korang tipu, tak sampai duit tu kat korang)

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), macam jenis ada, vertical, sidebar, just pilih and copy letak kat web design (add gadget html) so dah ada iklan anda.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...