There was an error in this gadget

Tuesday, May 17, 2011

Kisah Benar Gay Malaya: "Ala Aku Couple Just Nak Cover Je..."

gambar hiasan

Malam minggu lalu, malam dimana muda mudi bersuka ria, kesana-kemari.... pusing2 bandar, lepak sambil gelak ketawa. Aku yg muda pun apa lagi join bersuka ria, exam dah habis, cuti sem plak tuh, pastu ada lagi saki baki wang pinjaman yg perlu di habiskan, so gi enjoy dan kemudian bermulalah suatu kisah... (buat yg terasa, sory wei, aku just nak share and for nasihat. Plus aku dah nasihat ko, harap ko memahaminye.)

Yes! bila cakap pasal gay, ada setengah org mengutuk, maki hamun dan berbagai lagi, dan di pihak lain pulak akan, cakap ITS OUR RIGHT! yes, memang benar, dalam Perlembagaan Malaysia ada cakap semua org same je (Art 8) plus undang2 Malaysia LANGSUNG TIDAK MENGHARAMKAN AKTIVITI INI, baik lesbo / mat gay. But for me, setelah nasihat dan teguran diberi aku hanya memohon agar dilepaskan segala dosa. Mungkin yg sebelah sini kata, "PULAUKAN MEREKA". Aik? Kenape benci sangat kat dorang nih? ada wat salah besar ke? Cuba anda fikir, jika mereka DIPULAU kan, adakah ini akan selesai? Lebih baik anda duduk sekali ngan dorang dan kemudian menasihati, kerana ini cara terbaik. Kemudian yang sebelah sana pula cakapa "APA SALAH KAMI? KAMI TERPERANGKAP DALAM DIRI LELAKI?" wow ini ayat memang tak boleh belah... cuba la bawak mengucap, dah awak tu jantan, jantan la, jgn la nak argue plak. Sejujurnya menjadi lelaki lembut TAK SALAH, asalkan ISLAM pengangan hidup. SAYA JAMIN ANDAI ISLAM DIAMALKAN CONFIRM KORANG STRAIGHT!

Ok, habis mukadimah, so ape yang kisah benarnye? Aku lepak ngan semua jenis manusia, aku tak pilih, as long as bolah lepak dan bersembang, IM ON!. so malam minggu aritue aku lepak ngan kawan lame aku. So yg buat aku terkejut, aku teserempak ngan kawan aku yg aku kenal die seorang GAY, (macam mane aku kenal, sebab die pernah kantoi ngan aku dulu, mase tengah toot ngan somebody. Mase tuh aku kira macam JAIS r.. hehe) so berbual lah kami sehingga la sampai satu part, aku bersuara:
A: Wei hang dah keja skang so, marka (awek) apa cita? (saje je aku point nih, sebab aku suke dengar cite cinte)
G: Ada, dah 6 bulan kami kenai start kat u dulu.
A: Wow, hebat hang na, aku ni pun mencari lagi. Boleh la hang hensem, betina mesti cair ngan hang! (maaf bahasa "BETINA" agak kasar. harap kaum wanita dapat maafkan saya... ini perbualan antara dua lelaki, dan ia adalah benar)
G: hang ni ada-ada ja.
A: Baguih la, hang dah tak macam dulu. Kan baguih macam ni.
(tetibe die gelak....)
G: Pert, hang ingat senang ka aku nak berubah. Aku couple pun ada sebab la.
A: Sebab apa? Hang tak insaf lagi!
G: Ala, aku nak cover je. Lagipun hang kena tau, klu aku tak couple kat U tu, confirm depa kata aku gay. So aku couple, lagipun minah tu "PAYUNG" hidup aku kat sana dulu... haha.
A: wei hang ni gila la. Hang tau tak dosa!
G: aku tau la. Nanti aku insaf r.
(aku terdiam sebentar.. lalu die muka agak sinis. yes aku tau la aku tak alim sangat. pastu aku tukar topik untuk membuang perasaan marah.)

G menjadi GAY sebab kecewa ngan makhluk bernama WANITA ketika di matrik, at first aku baik ngan  die sebab aku slalu dengar kisah cinta die. tapi dek kerana WANITA tue, kawan aku jadi macam ni. (aku just blame wanita tue, bukan wanita lain ok!) G ada kate kat aku, "klu hang baik ngan dorang (kaum seangkatannya) hang seronok ja, nafsu hang dapat, hidup mewah pun hang dapat.... takda pun hang nak rasa sakit hati...". 
G andai hang terbaca post ni, aku mintak maaf, aku bukan naik aibkan hang tapi aku nak hang kembali kepada jalan, pintu taubat masih terbukak luas. Mungkin betui apa yang hang bagitau kat aku dulu, tapi tu kat dunia. kat akhirat macam mana? pastu hang kata hang nak insaf di kemudian hari, tapi andai Allaah nak tunjuk, bila2 ja hang boleh p, dan ingat, kubur pun tak mau terima hang...... wallaahualam.

8 comments:

  1. Eeissh! Takutnya.. Tapi sekarang ni, ramai juga lelaki jadi gay sebab perempuan. Macam mana ek nak tahu dia gay ke tak? hurm..

    ReplyDelete
  2. Bila Tuhan tak ditakuti...
    Macam2 boleh terjadi....

    ReplyDelete
  3. ntah la susah nk ckp..mayb dia jdik camtu sb perempuan..mna taw mungkin sb perempuan yg lain plak boleh ubah ni..

    ReplyDelete
  4. lelaki jadi gay adalah kebanyakanya disebabkan oleh perempuan. yang nih susah nak kesan. cuma orang yg dah biasa berkawan ngan kaum tuh je senang nak di kesan. sbb bdn derang mcm jantan betol. berketol2.

    faktor keluarga pon ada gak. kalau selalu kakak atau adik perempuan je berada di sebelah dia. ada lembut skit. tapi tak semua jadi gay.

    mak yg asuh. mak yg nak anak gurl. dpt boy. kasi pakai baju gurl. yg nih kebanyakannya gay. kadang2 nyah. sbb 100% jiwa nye ke arah tuh.

    itu je yg aku tahu lar... sbb kebanykan kawan-kawan aku dari golongan gay dan lesbian. derang best kalu berkawan. tak macam lelaki ngan perempuan sejati

    ReplyDelete
  5. hurmm.... gay nie concern terlebih... kalu baik dgn diorg n kita nie jenis taste diorg... mcm2 dia tabur heheh

    ReplyDelete
  6. senang cakap sebab ente dikurniakan oleh Allah naluri untuk mencintai wanita. Kitorang semua yang gay ni ramai yang nakkan naluri camtu tapi nak buat camne Allah tak kasi. Sebagai orang yang bersyukur anda seharusnya membantu golongan yang macam ni?

    Ada aku baca dalam blog mane ntah , dia cakap "best ke jadi gay ni. Ape la bodoh sangat, dah jantan tu jadi jantan je la."

    Well kat sini aku nak cakap kitorang bukan nya bodoh nak jadi perempuan .Serius kitorang pon tak ingin nak jadik pompuan la.

    Kitorang macam lelaki tulin, and mungkin lagi macho dari lelaki tulin ( jangan jeles)

    "Tuhan akan laknat golongan gay"

    Ya Allah bantulah kami untuk meluruskan hati kami. Betapa beratnya ujian Mu kepada kami ya Allah.

    Antum semua senang r cakap. Tukar je la naluri tu. jatuh cinta je la ngan pompuan.

    Well aku nak tanya korang, senag tak nak tukar naluri korang dari lelaki ke sebaliknya?

    Susah kan? Camtu la yang kami rasa.

    Sejak kecik lagi aku ada naluri ni.

    Tapi aku ada awek. Ramai gak r. Tapi nak cover la. Hot stuff kan. haha

    Wallahu a'lam. Semoga Allah memberi petunjuk kepada kami semua.

    Untuk kisah gay yang cuba berubbah

    suatuperjalananhidup.blogspot.com
    gayinsaf.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aq stuju ngan ko dan admin.
      Tp satu bende je yg aq leyh ckp...korg leyh ckp ape je tp korg xrse ape yg kiteorg rse.
      Just same2 doa kiteorg berubah.
      Tq.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...