There was an error in this gadget

Wednesday, April 13, 2011

Jom Kite Share Banner Nak? (Link-xchange)


Copy & Paste the code below for Link-Exchange


Buat teman2 blogger yang berminat jom tukar banner ngan KOPI, mane ler tau kot-kot same-same dapat naikkan traffic skali guih dapat sampaikan apa yang nak disampaikan melalui blog masing-masing...

andai kate kome berminat moh ler kite tukor-tukor ye.. tinggalkan ler  komen klu kome dah buat linkexchange ni. nanti senang teman p tempat kome pulok teman amik banner kome ye! klu kome super baik, bagi ler link yang direct ke banner kome.. mudah teman nak amik...

(p/s teman edokler populer sgt so jgn ler kome maroh kat teman ni klu traffic tak naik pulok, ni saje-saje je, mudoh ler teman nak menjenguk kome.. daaaa (bajet giler)...)


Click Here




align="center">
direction="up" loop="true" width="100%">


.: rahimiarafpin.blogspot.com :





Photobucket




Photobucket


.: lelabahkaboot.blogspot.com/ :



Photobucket

Photobucket




adsJOM TUKAR BANNER





CLICK HERE For Exchange

8 comments:

  1. terbaik..dah exchange ngan coffe..thanks...sape2 lagi nak exchange banner ngan jamal..boleh PM jamal ye..

    ReplyDelete
  2. okeh!!! dah buat..emm banner2 aku letak kat page banner..ade 3 banner je baru..jom tuka lagi!

    url page banner : http://dianesloais.blogspot.com/p/b-n-n-e-r.html

    ReplyDelete
  3. ok dah..jom ambik bannner zaza plak

    ReplyDelete
  4. aku dah ltak banner mu..try la ltak aku pnyer plak weh!!!

    http://lelabahkaboot.blogspot.com/p/banner-exchange.html

    ReplyDelete
  5. dah ltk banner coffee kat ER :)

    ReplyDelete
  6. http://raihahrashid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://hotflare.blogspot.com/
    dh ltk banner

    ReplyDelete
  8. kenape ct tak jumpe cari shoutmix??? ade tersorot kat mane2 ke pak cik kopi??? ha3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...