There was an error in this gadget

Wednesday, April 13, 2011

Teman Edok Sior Nengok Bola Tapi Teman Bangge Ngan Perok!

Kejor Yeop Kejor!... dah lame teman tak dengor life teriok anok2 Perok bile nengok bola kat stadium Ipoh dulo, teman rase ler, last teman gi ke stadium tuh mase teman nengok tilawah al-Quran ni teman dok ler nipu kome, betui2 teman kene hambat ngan mak ayah teman. hehehe

tadi mase teman nak tempat online teman iaitu CEMPAKA, kawan teman kabo ler yang Perok udoh dapat 1 gol (die kabo dalam dialet kelantan) huhu pandan muke beliau... hehehe teman gurau je... nak melawak takkan ler tak boleh kan.. hehe.. 

so lepas beberapa jam kemudian, kawan teman kabo lagi yang Perok udoh menang......


my property


4 - 0
(what the tooot, sejak bile Perak dah meningkat nih, dulu mendung je,,, hehehe,)
teman edok ler brani nak menganjing kat penyokong kelantan nanti tak pasai-pasai teman kene lekok sampai lunyai  (just gurauan) ye le red warrior kan Ganas.. huhu jangan mare atau terasa... 

so andai kate ler ade pemain2 bola sepak dari Perok yang terbace blog teman nih, Tah_NI_AH teman ucapkan yer ler dah lame teman nengok asyik yang final tak N9 mesti Kelantan, konferm ler teman tak sior menengoknye dah kate teman org Perok.. heheh (ape nak jadi ngan org Malaysia klu tak sokong perlawan bola sepak Malaysia)...

untuk info KOPI edok ler gile bola, tapi setakat nengok kat warong, takpe ler, sambil cuti mate, dpt minum pastu amik angin malam.. bujang lah katekan... so Perak, keep up the good work ok, 
KEJOR YEOP KEJOR... Jangan kome tak kejor bola tuh.. hahaha

(p/s: totally kawan KOPI is Kelantanese so KOPI neutral, jgn nak pukul KOPI yep... even KOPI minat gile kat nasi Dagang.... i mean nasi kerabu yang ada banyk ulam tuh pastu ada daging baka deh.. pergh kene plak ngan Kopi O panas... aduyai...)

PEACE N WASSALAM. 

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...