There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

Usahaku Berjaya, My New Blog Background!

assalamualaikum,

Di pagi Isnin yg mulia ini, saya berase suke hati dan gembira, bukan ape, selama berjam-jam aku try upload backgound yg aku buat ni, sikit-sikit die Blogger complaint, the size is too big....

La baru aku perasan, "size up to 300 k" awat tak habaq awal2... so my new background dah buat... Anda Mahu? let me know ok.....

(aku pilih putih sebab cepat skit nak loading blog ni, yela bile loading lambat orang malas nak view blog aku nih.. so kpd bloggers hope korang faham perasaan viewer, bukan semua viewer pakai unifi 4G.. huhu even aku pun pakai wifi.. harap maklum)

TADAAAA.. my new background...

3 comments:

  1. hehe.
    cantik~!
    terasa cam kat coffee house punya website plak.hee..

    ReplyDelete
  2. hee,,sokong putri ! cam coffe house punya website,,hee
    nice !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...