There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

Siape Sebenarnye KOPIOPERT



Assalamualaikum...
Entry kali ni nak cite pasal aku... (klu sape2 yg xnak bace xpela).. oleh sebab ramai sgt nak tau sape KOPIOPERT nih n tanye ada Facebook x (hakikatnye takda org tanye pun) hahaha so inilah die entry yg korang akan terkezut..
Bagi mike-mike yg ad FB KOPIOPERT konfrm la tau pert ni sape... so the real stories begin here. (buat abg polis or KPDNHEP harap jgn tangkap saye sebab kasi link download illegal soft copy sebab tu link pihak ke-TIGA)..
Name sebenar PERT ialah MOHAMAD RAHIMI ARAFPIN, dikenal sebagai NORDIN (cite buli), PERT (from the word PERUT), BOB, BOYOT, GEMS, HEMY (name family kasi) or AMY (name mase keje kat SPIPTS dulu). Lahir kat TASEK, IPOH, Perak. Bujang selame bertahun-tahun sampai la ni.

Berat : Ops terlebih sudah (hampir mencecah anak ikan paus kot)

Tinggi : cukup tok jadi model (174) tapi saiz yg penghalang.

Status : Bujang hampir 23 tahun (lol)

Pekerjaan : Belajar kat UiTM (cos bese-bese je)

Pengalaman : Klu bab graphic ok kot, tapi klu bab cinta jgn tanye.

So inilah yg korang kene tau.. pasal bab cinta akan ku post kan kemudian... bobye

6 comments:

  1. LOL!
    comelnye!
    hahahaha.
    panggil kopi je bule? =)

    ReplyDelete
  2. Lama jugak yer membujang hehe..

    Entry terbaru padlie: Darah... Takutnye..

    ReplyDelete
  3. jom terjah :))

    http://norzalilah.blogspot.com/2011/03/penat-woooo.html

    ReplyDelete
  4. sama la kita..dah hampir 23 tahun membujang..wahaha :)

    ReplyDelete
  5. lol, korang nak panggil ape pun bole, (sebab p mane2 je ade je name baru tok aku)...
    BUJANG IS THE BEST, NO COMMITMENT, NO RESTRAIN ORDER AND SAVE LIFE SPENDING BUDGET... (sob-sob)

    ReplyDelete
  6. i couldn't agree more about life spending budget. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...