There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

Siape Sebenarnye KOPIOPERT Second Story.

hahaha.. korang nak bace lagi? nah amik; ni cite pasal cinta si KOPIOPERT (buat Bro AFDLIN SHAUKI, klu terbaca entry nih, jika mau buat filem gtau ye, saya nak royalti)

untuk memahami kisah cinta si KOPIOPERT nih korang kene tgk statistik cinta beliau:

Bil Mengorat : 72

Bil Sukses : 3

(so undi rosak 69... mcm pilihanraya wohhh, woot-woooot)

so yg aku bleh cite pasal undi rosak ni mcm bese r dlm hp suare aku memang macho skali berjumpa tentang mata ha amik kau, terbeliak mato-mato melihatnya.. ini ke pert? u ke? what? seriously u? OMG! the end

ok nak cite plak yg berjaya.. sila lihat statistik berikut:

Cinta Pertama : 
bertahan selama 1 bulan ( mase tuh aku budak lagi so macho n digilai ramai tapi loser bab bercinta, umo time tu form 2, p/s die skang dah bertunang and akan kawin tak lame lagi. congrat!)

Cinta Kedua : 
bertahan selama 2 month ( mase nih aku kat matirk, memang slh aku, the reason cause aku kene tendang matrik n aku xmo la die sengsare sebab aku nih XMAMPU)

Cinta Ketiga : 
haaaa ini menarik, 2 Hari ( sebab aku tak memakse org tok bercinta, so if she say no, so it is the end)

so anda tau la sebab2 aku masih mencari dan berlatih tuk tingkatkan metabolisme dan juga tingkatkan care tok good conversation ngan wanita... 

So (byk gile so) ayat standard yg aku slalu dpt... u good as a friend, awak baik la, u not my type, I TAK MAMPU...

(p/s: sabe nak header or banner free let me know or korang tgk kat post (BERITA PASAL BANNER) and 1 more thing, so you already know me, hope traffic tak turun, follower tak hilang and jgn la xda orang nak follow aku doh.. lol tQ) 

4 comments:

  1. rilek la. hidup ni bukan semuanya tentang cinta.

    ReplyDelete
  2. langit xslalu cerah n stakat ni xcerah2 lg..hahaha

    ReplyDelete
  3. rilex.. rilex.. lalala
    koya natang panau nih...lolo

    ReplyDelete
  4. lol.
    2 hari je, gle kejap.hahhahaha.
    cinta monyet mmg kelakar~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...