There was an error in this gadget

Sunday, March 6, 2011

Charlie Sheen, 910,000 followers Dalam 1 Hari!

dari bilik berita LA TIMES:


Muke Bangge Beliau
Charlie Sheen has a new job: He's been hired to pitch products on Twitter.
Just a day after starting up a Twitter account Tuesday afternoon, Sheen had amassed more than 910,000 followers the micro-blogging site, landing his user account among the fastest-growing the website has ever had. more
Terkejut aku, memang hebat kalah blogger otai (jangan marah) ala follower kat Twitter ape kesah sgt, sebab Twitter bukan bleh tulih byk2, klu dah popular tulih ARGHH pun orang dah follow, kite yg blogger baru nih, nak taip pun memikir macam nak gile.. klu Ben (Abg ketak) Cik Epal (yg gile epal hehe) dan Maria Eliana (yg suke wat video pelik) pun memikir tuk tarik pembace.. huhu aku sentiase terpikir mcm mane nak naik traffic pastu siap ade readers yg suke click iklan kat blog aku bleh cover duit sepanjang hidup aku jadi student... mcm mane le nak buat nih.....
(p/s tetibe terpikir klu aku wat blog name Charlie Sheen bleh ke follower aku jadi 999,999 dalam mase 1 hari hahaha, wah kayo den ha.. ahhaha berangan....lalalalala)

2 comments:

  1. aura glemer tu kena ada kottt..haha

    entri terbaru: Beranak Sendiri arr

    ReplyDelete
  2. AHAHAHAHA.
    jadi femes tak best aih~
    jadi kayo best. hihihi. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...