There was an error in this gadget

Saturday, May 14, 2011

Poop_sicle! FLUSH la Wei! (Buuuewwwek!)

my property!
Perhatian, bagi yg ada sakit jantung/ibu mengandung/dalam keadaan kenyang: sila jangan baca post ni. saya tidak bertanggungjawab atas segala yang akan berlaku, sekian.

al-kisah, ketika zaman dahulu, tandas masih lagi berkayu, gelap dan dihuni makhlus halus yg suke hisap darah (nyamuk) maka apabila perut memulas terpaksalah harungi segala dugaan dan cabaran dengan hanya berbekalkan lampu pelita/ lampu suluh untuk membuat pelaburan.... dulo, poop memang senang dijumpai di tepi jln, di kawasan jalan short-cut tok ke rumah tok penghulu dan saiznye lebih besar dan kelat maka perang berbanding yg lain, (tu konferm dah lame mengeras dalam usus!) kemudian si kecil (berdasarkan pengalamanku sendiri) waktu perut memulas adalah waktu yg menakutkan, maka si kecil memberitahu ayahnya maka ayahnya akan buat announcement kepada anak2 sedara yang lain "buat kalian rakyat jelata yg ingin membuang, mari ikut beta, kerna lepas ini beta tidak akan hiraukan kalian lagi" maka berpusu-pusu lah si anak dan anak sedara beramai-ramai meraikan malam pelaburan itu, maka si ayah memerhati kawasan lain agar tidak dicerobohi ancaman bersama cangkul di sebelah sisi bersertakan lampu pelita di tangan kiri membiarkan si anak-anak itu membuat pelaburan... maka sambil membuat pelaboran, si anak-anak itu boleh bergurau senda, akan bunyi sape yang paling kuat dan sape punya pelaboran yang paling besar... sungguh brengset anak2 itu. wahaha, kemudian selepas pelaburan, anak dibawa ke telaga, maka bersucilah si anak-anak itu dan si ayah pula sibuk mencangkul lubang untuk mensemadikan pelaburan itu.... namun pada zaman itu ada juga hamba manusia yg sengal lagi plastik meninggalkan "booby trap" tanpa menyemadikan pelaburan itu, seperti binatang... aduh cemar sungguh makhluk itu...

selepas 15 tahun kemudian, negara sudah maju, dan si anak sudah mula mengubah cara pelaburannya... dulu bumbung tidak beratap, tapi kini siap konkrit lagi, pastu dulu perlu tanamkan pelaburan, tapi kini cume tarik, tekan atau sewaktu dengannya (flush) maka hilanglah pelaburan itu dari mata ciptaan Tuhan. namun, masih lagi bangsat yang wujud dimuka bumi ini yang tak reti2 nak flush away poop_sicle die, ade ke patut bio je terapung2 diawangan poop tu, siap ada kacang yang tak dihadam (bukan aku selidik taik tu, tapi memang betui tu kacang goreng, rasa nak terMUN aku), lepas tu ada juga makhluk yg dah tau jamban tu duduk, boleh pulak bercangkung atas tu! awatla kesengalan makhluk tersebut? nak kate BO, kang marah pulak, kot ye geli pun (alasan seseorang makhluk) alas la ngan tisu ke ape ke, ni tidok die naik jugak atas tuh... susah-susah... bila zaman dah maju makin menjadi-jadi perangai manusia, macam-macam cara pelaburan dibuat, yang bercangkung atas jamban duduk tu kire ok lagi la... YG TAK FLUSH TU MEMANG BANGSAT! asal tandas awam je, bukan main byk poopsicle berawang-awangan , dengan kelat segala, bau, jangan nak cakap r... WOI SEDOR LER, KLU DAH BERAK FREE FLUSH LA BANGANG! adios amigos berambus.....

(post ini di tulis berdasarkan pengalaman penulis ketika kanak2 dan selepas pulang dari shopping mall SOGO.. p/s bagi kaum Adam, baik korang ngaku yg tak FLUSH kat jamban no 3 kat aras G, kat SOGO, bodo punya manusia!. PLEASE FLUSH YOUR POOPSICLE, ITS AIN'T COOL!)

8 comments:

  1. ha3... adei..idea yg bagos...

    ReplyDelete
  2. idea a[e yg bagus? u flush ke tak? hahaha

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan,dik...suka entri ni.Pada akk klu nak tau perempuan tu cantik luar n dalam silalah pegi ke tandas awam.Ada yg mmg muka cantik perfume semerbak tapi bila lepas guna tandas ada maca2m yg tertinggal tapi ada juga yg leps guna tandas tapi siap di sembur dgn air kat lantai,tempat dudk bagai...n ada yg macam sembur perfume juga kasi wangi ^_^

    ReplyDelete
  4. Entri yang menarik...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...