There was an error in this gadget

Saturday, May 14, 2011

TOLONG! Saye Nak Kerja...... Ape2 pun boleh...

Assalamualaikum dan salam hormat....

kepada blogger2 dan reader seluruh Malaysia terutama yg berada di area Shah Alam atau Putrajaya.

tuan,
berkenaan perkara diatas, saya MOHAMAD RAHIMI ARAFPIN, memohon kerjasama dari pihak tuan yg kaya raya lagi budiman atau yg ada company atau partner kepada syarikat yg mane-mane di Malaysia agar memilih saya sebagai orang suruhan, atau kuli atau sewaktu dengannye selagi tidak melampaui batas ISLAM.

tujuan saya menulis post ini adalah untuk mencari kerja di pihak tuan. antara kebolehan saya ialah membuat design, bunting, greetings card atau sewaktu dengannya, saya juga berkebolehan dalam menyanyi (hanya untuk backup singer), saya juga mempunyai kemahiran dalam kerja pejabat, selain itu saya juga mempunyai pengalaman sebagai pembantu dapur di restaurant.

kemahiran computer: ADOBE PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR, SEMUA MICROSOFT OFFICE,
kemahiran berbahasa: ENGLISH, MALAY and ARABIC,
pengalaman:
6 bulan di Kementerian Pengajian Tinggi Bahagian Penguatkuasaan dan Inspectorat,
1 bulan di Jabatan Peguam Negara,
1 bulan di Bahagian Dapur The Chicken Rice Shop,

Biodata Peribadi:
Lelaki, 23 tahun, berat 123kg lebih, 174 cm tinggi, kulit hitam manis (hehehe), berpekerti mulia.

sebab berhenti kerja:
untuk sambung belajar.

Kelulusan:
SPM, dan pre degree.

diharap pihak tuan dapat memberi kerjasama. saya dahului ucapan terima kasih.

sekian, terima kasih.

(p/s: i killing for the job!)

5 comments:

  1. u berat sgt lah . susah nanti i nak kena jaga makan minum u . rugi .

    ReplyDelete
  2. haha lawak tol anonymous ni.... macam aku kenal je engkau nih..... wei serius klu ada keje kosong roger aku, wei!

    ReplyDelete
  3. hahaha..bru igt nk amik keje..tp dah ade org ckp berat sgt..xjd laaa cmnhh..

    ReplyDelete
  4. siput tol... gile anonymous ni... MAJIKAN yg memilih.. hehehe... wei klu ade keje kosong inform.. la,,, aku nak cari rezki halal ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...