There was an error in this gadget

Saturday, May 28, 2011

Free Header Masih Terbuka, Just Lambat Sikit (banyak) je..






hehehe, dah tengok? berminat? takyah bayar (bagi yg personal blog sahaja sebab klu for business the answer also business la.. hehehe).. so just follow the instruction given, click kat icon FREE HEADER kat atas or sini, (instruction die bukan suh follow Kopi atau ape2 just, just requirement tok edit/permintaan anda, tu je.. so jgn riso ye? klu nak tengok contoh lain, just click label FREE HEADER k, pastu Kopi tak power sgt, so klu anda mintak 3D, maybe lambat siap sebab nak convert from XARA 3D to ADOBE PHOTOSHOP, huhu, so sorry klu kurang ape2 ye... tata titi tutu..

(pisst, bloglist Kopi dah berubah kat bawah, sebab Kopi nak pastikan melawat mereka ni, (even tak ramai) pastu yg pasal nombor2 tu bukan ikut ranking, just saje je, hope anda yg tersenarai jgn mare ye... tata lagi, aduyai...)

5 comments:

  1. baiknya hati sebab bagi free je.Mudah2an tambahlah rezeki.

    ReplyDelete
  2. semoga rezeki semakin melimpah kopi.. =)) thanks for superb banner =))

    ReplyDelete
  3. baguslah bagi header free....teruskan kebajikan anda....

    jemput2 singgah sini amik software free

    http://crack-software-store.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah saya nk gak.. saye nye buruk gile. x kene tema nk gelak2.. :(

    ReplyDelete
  5. thanks semua, klu berminat anto je. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...