There was an error in this gadget

Sunday, April 17, 2011

Utusan Mohon Ampun dan Maaf

my property

assalamualaikum dan salam sejahtera...

Di pagi Ahad yang sejuk ni, saya memohon sepuluh jari bagi sesiape yg ada wat request pasal banner atau header atau wallpaper atau ape je lah.. sebab segala macam request tu tak dapat nak siap kan...

ini disebabkan oleh kelemahan saya sendiri dalam menguruskan jadual hidup saye (aduh malu aku) yelah assignment menimbun pastu lalai ngan PSP make tertangguh maka menimbun maka delay maka jadi sibuk... kemudian dengan kehadiran MR FINAL EXAM di selekoh membuatkan hati saya tak tenteram dan kelibut maka sebarut maka tension maka no mood for doing the request (gile tak professional padahal salah diri sendiri sebab study last minute)...

MOHON MAAF DARI SAYA, MOHON SEPULUH JARI KONTOT KEHADAPAN PEMOHON, HARAP BERSAMA, KLU TAK SABAR, SABAR JE LAH.. HUHU.

2 comments:

  1. ayoookkk...abes la ko...ni aku tambah bala ko lagi...hahahaha...aku tag ko http://kakicandid.com/blog/?p=1073 hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...