There was an error in this gadget

Monday, April 18, 2011

KOPI : Giveaway from Moscow by Miszlullaby



AKU MANGSA TAG OLEH ALONG!
Yeahhhh~ Masa yang dinantii-nanti telah pun tiba. This is my last year in Moscow. So, siapa nak hadiah special dari Moscow??? Jom join giveaway ni! ML buat style cabutan bertuah lah ye. Syarat-syaratnye tak susah:

SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk " Giveaway from Moscow by Miszlullaby" 
awok udoh buat.

2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. (klik je banner tu, jgn right klik coz ML disable kan right-click)
pun udoh buat

3)Be my FOLLOWER.
1553... no ekor hahaha

4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.
udoh yeop!

5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.
 (p/s: 4 senarai teratas adalah bukan name sebenar)

6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.
Sat na.... ok dah! 

aku mengharapkan nye.. hehehehe..

1 comment:

  1. thnx for the tag. kalau ada masa sya akn buat. huhu.. minggu ni sedikit busy. :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...