There was an error in this gadget

Wednesday, March 2, 2011

Warkah Mohon Maaf dari KOPI


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera... (Salam Khas buat Org Perak, hehe)

Buat semua (hanya beberape orang je) yg masih menunggu pembaikan header or asking for making header for their blog... Im really-really sory... maybe before this yg anta and terus dapat balik dalam mase tak sampai satu hari header die.. tapi skang dah lain...

Buat mase ni KOPI sedang hangat bukan bercinta tetapi sedang hangat ngan paper-paper test yg menimbun... khamis family law, jumaat international law dan selase interlectual property... so buat sape2 yg masih belum terima header blog tuh sabo ye... den masih belum free sgt2.. nanti free aku kasi extra so total header you guys dapat ialah dua.. pastu buat sape2 yg belum amik AWARD amikla jgn segan, i tak ikut u guys no brape, slagi ikhlas nak kasi aku kasi je... hehehe so for incoming header free request.. maybe you will get it after next tuesday.. so be alert on your email... 

Another things, rumors ada kate yg GMAIL menghadapi masalah so if sape2 nak request bleh la anta email kat 

GMAIL : fourthyeight@gmail.com   and the alternative email is
YAHOO Mail : kopi_opert@yahoo.com 

Sent your header, banner, button or award request.. its free for all as my blog said COFFEE FOR ALL.. tQ.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...