There was an error in this gadget

Friday, March 4, 2011

Thank You SyMuzzamir and Shaukimaravilla Plus Nuffnang..


Assalamualaikum,

ok post seterusnya tentang tension kejap normal kejap suke kejap....

so part 1 (tension kejap)
balik dari test, SyMuzzamir buka email, KECOH SATU KAMPONG! AKU DAPAT TIKET Free... oh gementar sebentar aku, KO DAPAT TIKET APE? die jawab: MARS NEED MOMS BY NUFFNANG, oh tidak knape die dpt (dalam hatiku berkata astik2 die dpt, phal ni, best sgt ke ayat die???) pastu aku suh die check aku punya email..... OH TIDAK PERT XDPT, kecoh die sebentar sambil ketawa dan minum air teh o aku.. hahaha oh shit (hatiku berkata...) bersambung ke part 2..

so part 2 (normal kejap)
so aku p bukak laptop dengan wifi free, aku check email... MEMANG TAKDA tapi seronok bermula bile ad gak email dari blogger FOR FREE HEADER REQUEST.... sambil layan lagu, download gambor blogger and amik information yg dorang nak, hilang la tension aku sat kat NUFFNANG DAN SyMuzzamir... thanks for your request, it's make me happy...

so part 3 (suke kejap)
si SyMuzzamir ni pun sms la kat Shaukimaravilla, sms berbunyi KO NAK PI TAK?, die reply, TAK KOT KO PI LA NGAN PERT LAGIPUN ESOKNYE ADA TEST.. (mcm ni la lebih kurang sms tu since SyMuzzamir gune hp aku hihihi).. thank you Shaukimaravilla for kasi tiket tu kat aku... memang ko terbaik dari ladang.. so jom terjah la blog Shaukimaravilla dan SyMuzzamir, (fyi they are 2 of 5 blogStar team...), kepada Nuffnang... please la skali2 skala bagi kami blogger baru menang lak, asyik otai je dpt.. huhu...

thanks SyMuzzamir dan Shaukimaravilla dan Nuffnang..

1 comment:

  1. sebab esok tu ada test..kalau tak,memang dah lama aku rembat tiket tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...