There was an error in this gadget

Friday, March 4, 2011

Bloggers! Jom Join, Buat Duit dengan Heartbeat!



Assalamualaikum semua. dan salam muhibah! eceh!

Ok skang ni aku baru je join Heartbeat. Memang menarik, korang bleh buat duit mcm Nuffnang dan selain tu klu   xnak duit korang bleh tukar ngan barang-barang dari Heartbeat, (aku teringin nak crystal picture nih..)

If klu korang nak tau mcm mane nak join.. jom terjah blog Arol nih, siap die kasi tau lagi care nak daftar.

Thanks bro arol for the info, now im one of HEARTBEAT! (jgn risau Hearbeat ngan Nuffnang kamcing gak r, Nuffnang tak marah letak iklan heartbeat... ape lagi jom join!)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...