There was an error in this gadget

Friday, March 4, 2011

Aku Diserang "Professional Designer", Salah ke Bro!

Assalamualaikum semua...

Kelmarin, sedang aku syok2 post pasal cite tunang ngan kawin, aku tak berapa sedar pun ada seorang ni shout kat aku. (aku xla perasaan sgt sebab wifi ni free so die lembab skit,) maka baru la aku perasan keesokkannya.

Shout ni datang dari VAUGN SAVI, aku try click kat shout tu tapi bukan link blog tetapi link email die, email die macam ni, xxxxxxxxxstudio.xxxx.se.. (aku pun dah lupa, cuma yg aku konferm ada word studio pastu ip adress die from SWEDEN.. (aku search kat wiki the meaning of .se, ingatkan Singapore rupanya Sweden, mak ai jauh nyo).. Maybe die ni memang betul kot seorang graphic designer.. die marah macam nih:



"AS A DESIGNER, YOU ARE FAR FROM A PROPER DESIGNER SHOULD BE. STOP EMBARRASSING YOURSELF. LEARN FROM OTHERS AND YOU PROVIDE SERVICE FOR OTHERS."

aku taktau la nape dia tak puas hati, nak kate aku nih super designer takla sgt, kepada pembaca sekalian, KOPI merupakan pelajar aliran sains yg sesat, minat seni dan komputer, so time SPM amik seni, later kene tendang dari matrik, so skang ni tok cepatkan tempoh mendapat Ijazah, amikla law... so i admit yg im not a proper designer, but maybe a future lawyer, (AMINNNNNNNNNNN)

so to sir savi, if you still read this blog, thank you so much, again im not a proper designer, i learn all kinds of editing skills from my brother and my greatest Youtuber friends who have same interest as me, again, we learn and give free service for those who need it, do not angry just because of us who give free services, your studio got closed. so Savi (dah mcm nape kete) thank you and please visit my blog again.

inilah ayat yang aku anta kat email die... taktau la die marah ke ap, klu bende yg aku buat ni memalukan diri aku sendiri, aku tak kesah, lagipun aku x blajar lagi ethic sbg seorang designer, yg aku blaja just Law of Ethic. hahaha. so kepada semua klu korang rase aku nye design x cun ke ape ke aku mohon maaf sebab aku suke wat bende alah ni, yg berminat let me know.. lol

10 comments:

  1. ngee..org tu jeles kot..sbb ko buat baik..org tu nak buat baik tp mungkin segan2 tak pun tak tahu mcm mn nak buat baik..ngee

    sabar je la coffe..jgn dilayan org mcm tu :)

    ReplyDelete
  2. hurm..... tak faham apa motif dia. ntah2 dia nak marah orang lain kot

    ReplyDelete
  3. i like the way you jawab... sgt2 tenang n pro.. :)

    ReplyDelete
  4. Yeah, kita sama! Arol pun pelajar aliran sains tulen yang minat seni dan komputer. :)

    Dah join HeartBeat ke belum? Kalau belum, KLIK SINI! Rugi tak join.

    ReplyDelete
  5. Sabar saja lah, ada juga pula orang begini. Kalau ya pun mau tegur, buatlah secara profesional kan. Sent email di inbox saja kah...entah-entah dia pun bukan designer tu...

    ReplyDelete
  6. hak ilah. semak betul orang2 mcm tu. macam la ada share dgn blog ni kan,

    ReplyDelete
  7. tersilap terjah ape??hahahaha....
    ape2 pun law of ethics mmg best ...

    ReplyDelete
  8. Hurrm...

    Biar laa dia...maybe dia rase tergugat ngan ape yg awak buat...

    I love the way you answer him...

    Keep it up!! kami sokong anda...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...