There was an error in this gadget

Saturday, March 5, 2011

Kenapa Awak Senyap Je...... Im Sorry...

Now is 3 days awak senyap je.....
klu saya buat salah, im sorry.....
even kite tak ada apa2 hubungan but im still trying..
trying how to make a good conversation...
how to make you comfortable with me (nat as a good friend)
if i am wrong, please forgive me.....

(to bloggers yg bace, please help me, 1st of all i am a man, a single man, ngah pk care terbaik tok berbual/sms ngan gadis.. totally im not good in love, aku tak reti nak sweet2, klu nak ikut care drama korea pun bagi aku terlalu menggelikan. please help me.... )

5 comments:

  1. 3 hari itu perkare biase...hehe
    sabo lg..

    ReplyDelete
  2. try la contact die.. maybe she's waiting for ur call.. hihi

    ReplyDelete
  3. apsal smpai 3 hr senyap??
    de slh ckp kot..
    try call dia x pun send mesej say sorry..
    i.Allah...
    hati perempuan kalau kn cara lembut la tu..
    :)

    ReplyDelete
  4. hoho... klu call, kredit habis.... (aku yg kedekut).. ill try.. thanks semua...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...