There was an error in this gadget

Monday, March 14, 2011

Ahh Lisa Ada Jerawat... Tapi I Tetap Sayang U


Assalamualaikum dan salam muhibah..

ahh lisa ada jerawat... sape lisa ni, sape aku nak cite pasal lisa...
the story macam ni... i ngan Lisa dah officially kenal tahun 2004 dulu and kami dah declare mase 2008 dulu... and skang dah hampir 3 tahun hubungan kami....
aku mula marah bile dapat tau Lisa punye jerawat menjadi-jadi.. start awal tahun 2011, pesal la tak jage.. tgk dah naik jerawat mula la demand nak pencuci/bahan kesihatan sampai RM200, woooh habis duit den, tapi dah sayang nak buat macam mane...
pastu bile kene saman aritue, jenoh aku jugak yang kene bayar again RM 270 melepas.. nasib atas nama cinta... paling aku sakit hati bile Bday die, mane tak nye nak itu nak ini, total duit habis slalunya sampai RM600, (nasib dpt PTPTN full loan mudah skit nak berbelanja) lepas tu bile tiap-tiap minggu asal bawak jalan je mesti kene spent RM10 tok die tu pun klu jln dekat klu jauh konferm la kene spent sampai RM 100 mane taknye dekat toll lagi, minyak lagi, sesat jalan lagi... haiyohh susah toll jage die sorang ni....
tapi yang part best bile keluarje.. mesti sejuk je aku nih.. (memang mudah cair).. bile die merajuk, ape lagi kasi je duit takpun kasi mandi sabun mesti die suke... besela nak jage kulit... so as long as i hidup and u pun hidup.. i akan jageu sepanjang hidup i, i sentiase bersama u bile nak pergi kelas, if i keje i akan still bawak u pegi mane saje u and i nak ok.. u jangan merajuk, pasal serawat u tu nanti i ada duit lebih i beli k produk tu, and 1 more thing ifor your incoming birthday u kene ingat bayk yang i nak spent kat you nanti... muuuuahhhh. sweet and happy anniversary dear...

(p/s: Lisa ialah sebuah kereta Kelisa Silver aku, kami tak melakukan sebarang maksiat dan Lisa ialah satu-satunye kereta yang aku ada.. jangan risau aku still single.. huawahahaha)

10 comments:

  1. salam

    haha sengal ajerk..
    ngat ape tapi dah agak tadi.
    mesti kereta ni.. nasib laa betol tekaan.
    haish bagus betol..

    ReplyDelete
  2. hahaa..ptptn skali tuu..abeh2..

    ReplyDelete
  3. single yer..awek kt luo sana ade can lagi nih

    ReplyDelete
  4. hhahahahah.. den bajet lisa surihani tadik!!kekekekek

    Terjah jom!: Nikmati ganjaran bila anda TOPAP!! wowww~! :D

    ReplyDelete
  5. lek r wei.. aku single mingle je... hahaha.. tapi inilah hakikat bile jadi student pastu bawak kete... LISA LISA>>>ILOVEU

    ReplyDelete
  6. sengal je..
    tapi kereta ada jerawat camner tuh? :P

    ReplyDelete
  7. biasala bile kene taik burung and batu batan pastu jarang cuci and jarang polish maka lahirlah jerawat...

    ReplyDelete
  8. ahaks...study first..cintan cintun belakang cita....btoi dak'??

    ReplyDelete
  9. haha, aku pom ingat lisa surihani tadi..kahkahkah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...