There was an error in this gadget

Sunday, March 13, 2011

Haha AKU dah ada FACEBOOK di blog!

Assalamualaikum dan saya terHORMAT kat semua...

sebelum baca jom kite muhasabah diri sempena malang petaka di Japan... doakan agar mereka selamat amin.................................................................................................. (tunggu dulu muhasabah lama skit)......................................................................................................................................................
........................................................................ (ok dah)

Entry kali nih special skit, sebab aku nak riak lagi takbur dan berbangga beserta hidung tinggi dan kembangkan diri... WAH AKU DAH ADA FACEBOOK.... woooooooooot wooooooooooooot!

aku dah ada facebook wohh, aku dah ada facebook yooo! aku dah ada facebook Moooow.. hahaha
nak tau macam mane aku buat, baik jangan tanye sebab aku dah tertinggal 5 ela dari blogger lain.. huwahahaha...

oleh sebab aku dah ada facebook, mudah la anda semua yg berminat nak tempah header or anything (free ok) berhubung dengan kopi... (p/s: tapi jujur dari hati lagi suci macam minyak Aliff menyatakan AKU JARANG BUKAK facebook.. so better melalui email sebab die pantas.....) ok tu je nak cite..... Aku ada facebook woot woot, aku ada facebook woooh, aku ada facebook yoooo aku ada facebook mooooooowwwwwwwwwwwwww.. sekian..
wabillahitaufiq wal hidayaah assalmualaikum warahmatullahi wabarakatuh... (mcm pidato syial!)

1 comment:

  1. jom join bloglist tengku ashran ^_^
    gi tengok blog ash..ade entry baru

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...