There was an error in this gadget

Friday, February 11, 2011

Valentine's Day = Hari Kekasih = nak Sambut ke TAK?


dari laman berita:


Chillex la wei. awat la kecoh2 nih.. mane tak kecoh bile org politik bising2 pasal hari kekasih atau Valentine day.. before this aku dah citekan pasal valentine day... x salah nak sambut hari kekasih tapi masalahnya org yg menyambut tu ORANG ISLAM YANG BUKAN MUHRIM confirm la salah....
Yang syoknye plak kali ni Valentine's day hari Isnin, konferm yg hangat bercinta tu prepare awal2 nak sambut time hari AHAD tepat jam 12... slamat hari kekasih dear.... come on la aku bukan jeles or cemburu tapi cube fikir ngah sedap2 wish mase berdua-duaan tup tup kene tangkap basah plak tak ke naye!.. Malu wei basah tuh.. hehehe
Islam x halang bercinta tapi ISLAM HALANG MAKSIAT... so klu dah berdua konferm ad yg ketiga nak hasut... bila dah hasut mula la bergeli geli pastu si laki dpt kunci APA LAGI QIQAH R.. tapi ingat time QIQAH tu pakai condom ke tak klu ALLAH nak tunjuk anytime manela tau kot tetibe dapat ANAK LUAR NIKAH kan susah even pakai condom, manele tau skali kene HIV ha lagi parah takpun tetibe MATI nauzubillah mati dlm keadaan yg sungguh mengaibkan.. . inilah yg byk member2 aku cite dri pengalaman mereka... subhanaallah.. bila la nak berubah...
'30. Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: "Hendaklah mereka menahan pandanganya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang mereka perbuat." 24. An Nuur
'32. Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk.'17. Al Israa'
(p/s: aku sokong disambut bagi mereka yg muhrim sebab byk discount time nih, bg bukan muhrim.. NO WAY!.. pastu buat gadis2 terutama yg Islam and specially BERTUDUNG.. jauhilah.. geli teman menengoknye.. dah la bertudung main urut2 dahi bf kat BARRA sek 7.. konferm dak UiTM.. time newyear lagi nyampah tau!.. hehe (sy dak UiTM yg single dan loser. bkn sy jeles tp responsibility as a muslim.. ustaz ad kabo klu takut nak tegur org yg buat maksiat, rasa benci sudah cukup.. hope teman terlepas dari tangungjawab tu... AMIN...)) 

5 comments:

  1. bdk2 zaman skrang.....biasa la tu.......mintak d jauhkan dari semua tu...huhu........
    p/s:: xsuke makan kt barra....=p

    ReplyDelete
  2. x penah pn sambut valentine day tu..rasanyer nak sambut la dis year.tp sambut kat rmh jer hubby aku kate.huhhh~

    ReplyDelete
  3. zanaa.. makan kat barra best dpt tgk aksi free pastu pekena nasi goreng ayam barra ngan kopi o.. best oooo.

    miz beauty.. wah sonok r dah kawin... bleh share ngan hubby.. kite yg bujang nih menanti je si darling.. hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...