There was an error in this gadget

Monday, February 21, 2011

Banner Free To My Followers n Bloggers... part 2

Assalamualaikum...

Sebelum aku menutup tirai blogging aku ari ni.. just nak share ko ada sapa yang nak wat banner... FREE OF CHARGE... bukan ape.. since aku ni peminat ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE AFTER EFFECT dan ADOBE tok edit video (lupa lak name die primere kot) so disebabkan addicted so aku nak la tolong wat sape yg nak pertolongan, stakat just ad dua je yg aku tolong... and b4 this aku just wat poster, banner tepi jln, logo dan video tok majlis makan malam....

disamping meningkatkan skill mengedit aku, aku bleh tingkatkan lagi ilmu adobe aku... so klu korang nak... (nak mudahkan aku korang kasi r wallpaper yg korang minat tuh) just gtau THEME nye, tajuknye, laman blog anda... tp jgn la harapkan ari ni anta ari ni siap... kasi la aku gune buah fikiran ku ini ye... hehehe

ANTARA HASIL BANNER FOR BLOG:






alim skit nih



yang ni background kosong, so bleh match ngan blog die..(die nak simple.. hehe)






4 comments:

  1. aku nak gak..teringin nak wat banner..tapi tak reti2..

    aku pon nak simple gak..tak nak yg crowded..

    cuma kat banner tuh kena tulis Pak Cek Biola..
    bawah dia ada tulis"music is art and art is about life"

    try tgk kat blog sku, aku pegang biola..nak gambar tu ada kat banner

    ReplyDelete
  2. kalau boleh nak simple macam pompuan tuh..

    ReplyDelete
  3. baik bro... tapi aku nak send mcm mane??? email ko??

    ReplyDelete
  4. p/s: my email is fourthyeight@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...