There was an error in this gadget

Tuesday, February 22, 2011

Dating Tips Based On Western People Experience... hehe

xara 3d... easy way to make 3d text

so nak ikut ke tak, ikutla citarasa masing-masing.

1. Try the direct approach.. 
(bagi aku ni stock muka tak malu.. tapi ok gak for guys, gentleman kot!)

2. Take a survey.. 
(ni stock yg rajin gile, buat survey, tapi bila kene yg negatif pasal diri sendiri xbelh nak terima lak.. payah-payah)

3. Play some games.. 
(tactic ni kawan aku penah cube, dan hasilnya die berjaya dapat awek tuh.. sampai skang masih bercinta.. nak tau mcm mane dpt no hp? gune list name senarai pemain dan kat situ ad no hp apa lagi... call lalu...)

4. Lay on the flattery.. 
(cara ni klu bagi lelaki yg mahu makan penampo, bagi pompuan lak.. cube elakkan, nanti kene toot payah plak, cinta xdapat baby yg dapat kot....)

5. Ask a question.. 
(ni tactic lama, tapi byk gak aweks yg sangkut ngan tactic ni.. tapi yg peliknye, lagi byk guys tanye lagi layan plak aweks tu, tapi klu aweks tu tak layan,.. paham2 jela, p la brambus...)

6. A little humor and humility can’t hurt.. 
(ini memang byk pompuan or laki suke, funny person.. tapi ad gak yg funny n xdpt aweks (biasanya sebab x kacak) and aweks tu biasenye akan ckp "u funny la" and bile laki tu kasi hint nak ngorat skit, dgn lajunye aweks tu akn balas b4 tanye " u memang best jadi KAWAN"... WHY WHY WHY!

so buat laki2 yg x perpunya meh dtg kampung aku, mak long aku bleh recommend kan, ckp je nak ustazah, cikgu, keje bank, jual jamu, tukang masak smua ada... for girls.. please jgn jual mahal... INGATLAH KAUM LELAKI MAKIN BERKURANGAN, YG BYK ADA KAT KUBUR (SEBAB XCIDENT @ DADAH) XPUN PUSAT SERENTI, XPUN KAT PENJARA... XPUN ADA YG DAH KENE LIWAT PASTU JADI GAY... jgn nyesal jadi ANDARTU dah la... klalalalalal hohoho
(jangan terase ye...)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...