There was an error in this gadget

Tuesday, February 1, 2011

Februari Menjelma Lagi, Si Kekasih Mula Gelisah.. haha

Assalamualaikum,

Bulan Februari menjelma, ape yg menarik tahun ni mcm bese la, skang minyak ron 97 dah naik harga, tambah 10 sen bagi setiap liter, pastu chaos kat mesir xhabis2 lagi, (perhatian: klu Mubarak bace post ni, Mubarak please resign from your position, your people dont like you.. please im begging....)

berbalik kepada topik... bulan feb ni org yg keje kat wilayah cuti tp itu bukan point aku, ape yg aku nak share ialah pasal 14 februari, iaitu hari kekasih... ramai org kate x baik sambut hari kekasih...

But.... for me, aku bukan radikal tp bagi aku, ini adalah peluang bagi mereka yg halal hubungan untuk meluangkan mase bersame, sebabnye ialah:

Harga barang mcm hadiah untuk si dia murah time ni,

Pastu banyak package package menarik bagi org yg couple (suami isteri la, yg halal k yg aku sokong), mane tak nye, hotel tawarkan bilik murah, candlelight dinner yg best dan harge pun best...

Pastu byk perkara2 yg sweet bleh berlaku mase 14 februari...

So apa yg aku nak sokong kat sini, jgn sambut valentines day, tp gunakan hari itu sebaiknya bagi melayan si dia,, ini dapat intimkan hubungan suami dan isteri... lgpun skang byk kes2 cerai berai, alasan suami x romantik, isteri x masak, dan sebagainye.. 

Jadi gunalah hari kekasih sebaiknya, bukan menyambut valentines day tapi mengambil kesempatan pada hari tersebut untuk mengembirakan si dia...

(p/s again sy bukan radikal dan sy bukan menyokong valentines day tp sy menyaran mengambil peluang pada hari tersebut untuk menggembirakan si dia... bg mereka yg halal hubungannya sahaja..klu sy salah please inform me since im not good in Islamic matters, please verify this to those who are more knowledgeable)

2 comments:

  1. alaaaaa...x yah sambut pown...ari2 bg saya merupakn ari kekasih..


    follow kamoo sudah..
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. gile baik bf u... mesti byk duit habis..lol

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...