There was an error in this gadget

Monday, January 31, 2011

Tolong Jaga VIRGINITY Anda.. (Bahaya Belajar Oversea)

Assalamualaikum... skali lagi nak cerita pasal kite....


Klu dah porn addicted dah ramai, n macam2 jenis video pasal porn diklasifikasikan maka lahirlah porn category gang-raped.. atau lebih family dikalangan pengemar pron ialah GANG BANG.. tp yg menyedihkan bile pelajar Malaysian jadi mangsa...

Sian kat budak tuh, blaja bersungguh-sungguh sampai masuk university kat Lodon tp akhirnya di rogol oleh sekumpulan lelaki, no wonder ramai parents risau bile anak pompuan mereka blaja kat oversea, even kat Malaysia pun masalah rogol berleluase, inikan pulak di negara orang yg penduduknya mengamalkan FREEDOM, inilah terjadi...

Full report on Malaysian teen gang-raped in London

http://www.straitstimes.com/BreakingNews/SEAsia/Story/STIStory_630281.html


(p/s tapi lagi sedih bile seorng lelaki kene hukuman rogol sedangkan si wanita tu yg ajak and at last sebab si laki nak clash, wanita pun wat report police yg die mangsa rogol.. ishk2... so to ladies, please dont ask man to do that because our nafsu is only one sex!... ingat ladies own the door of virginity so they are the only want who will open it... remember it ladies..)

2 comments:

  1. Orang Russiaa tuuu....siot tul laa..

    ReplyDelete
  2. org kite pun ape kurangnye.. cume x heboh kat paper je.. lol

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...