There was an error in this gadget

Monday, May 25, 2009

Nasihat dan Smile!!




salaaaaaaaaaaaam..


wah2 tq kepada sape yg bagi komen n ad yg sokong n ad yg x sokong pasal cite Romeo vs Juliet... hahaha ap le nak pk pasal org.. kes Nizar vs Zambry pun blum habis.. akhirnye ke federal court juga.. Romeo punye kes?? xtaula penghujung nye.. sbnrnye ak ad gak mintak sepanduk yang Romeo buatkan tu.. tapi jauh la katekan n masing2 bz ngan keje masing2.. so sbr la yer sape yg nak tgk tu.. yg penting skang Juliet ngan Mr Perfect n si Romeo masih dlm bingung... ak ngan ahmad (bkn name sbnr) ad gak brainwash die.. n last2 ad gak yg Romeo pun ad gak pernah curang tp mase b4 Romeo n Juliet bercinte.. N di sini dah tunjukkan tentang Hukum Karma Manusia.. kite kene igt ap yang kite buat pasti ad balasannya suatu ari nanti.. bak kate org kulit putih "what foes aroung comes around" (ntah betul ntah tak ak sebut, hahah).. itu aku xpeduli la.. yg penting last night ak g tonton cite Angels n Demons, memang berbaloi tengok even 10 ringgit ak terbang.. Huhu.. to all tengok la cite tu n jgn lupe cari Mastermind dlm citu tu.. hehehe... n yg lagi best even duit aku byk terbang tp tetibe.. suatu perkara yg tak aku jangke berlaku... WOIIIIIIIIIIIIII gadis idaman msg... wahahahahaahahahaah sgt teruje.. tp nak wat mcm mane awek org mane bleh kaco.. ingat pesan aku ni.. jgn nak RAMPAS kekasih orng.. huhuhu (tapi aku nak gak die... huhuhu) and most important jgn sedih2 n always SMILEEEEEEEEE.. to all yg kenal aku, aku ucapkan semoga anda semua GUMBIRA dan BURJAYA di dunia dan Akhirat... ADIOSSSSS... wslm.




p/s: thanks to LUKE yg bg komen (ingt sikit lu pun dlm percintaan yang bahaye..), to SUSU (advice ko aku dah gtau kat ROMEO) and lastly to HANNAN (aku rase ko junior ak ke??.. pepepun nasit ko mmg bermakne n nak tanye skit mcm ad pengalaman je.. pepepun SMILE.. tq)

3 comments:

  1. ape Aku dalam percintaan plak wehhhh!!
    im done ok...its over dude...die yg lepaskan aku.aku takleh wat ape...aku pun aku rase akubodoh.tapi takpelah.mals nk pk.sakit hati kan?move forward dude.thanks for everything dude!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...