There was an error in this gadget

Saturday, May 30, 2009

Did I Wrong??


Salam Sejahtera...



Bile bercakap bout love ramai org mule teruja... tapi bile capak pasal Abortion... ramai org mule menunduk n buat tak tau... tapi bile ad kawan semue bleh jadi... thats how my story begin.. huhu..



Last 2 hours ago.. kawan ak call.. kate ad masalah.. serabut gak ak.. but as frens we help each other.. but the question is DID I WRONG?.. ni la masalah org bercinta.. bile bersama bukan main suke.. dah bedua datanglah Devil yg menghangatkn LOVE yg dikatekan tu.. at last datanglah plak nafsu yg membawa khayalan pada couples 2 sampai lahirnya ZINA.. itu lah berlaku pada meberku ni sehingga 3 weeks dah baby 2.. so she call me.. so as frenz ak just gtau where is the place to get Abortion.. coz the father for the baby said so... (ap jenis jantan la.. dah bagi boyot anak orng slambe suruh gugur.. sakit la BODOH....) aku rase dah berdosa aku ni terlibat ngan perbuatan membunuh ni.. (memang dosa dah aku ni)... but she said thanks... beselah klu dah keturunan berduit.. masalah dapat selesaikan.. igtlah kawan2 ku abortion for 3 weeks pun dah RM 700.. dah mcm gaji ak plak...



The moral of the story 1st of course aku bersalah and berdoa besar.. so kat sini i just want give few advices.. for the girl especially.. remember that ladies is a person who own the house n the guys have the key.. so please.. im baging to the ladies.. always take care your house n dont ever open the door to the guys unless both of you get married.. secondly.. if you still wanna have a sex (open skit ye).. wears condom n play save but igtlah BERDOSA WEI!!!...for yg dah terlanjur.. dont ever try to get Abortion (even aku dah terbocor satu tempat kat member aku.. hope tmpt tu dah close.. aminnn..) bahaye Abotion sgt teruk bukan stakat psychologi malah kesihatan pun effect.. n paling teruk nanti peranakan tu jatuh dah susah nak mengandung... dan for guys lak.. jage buah hati anda elok2.. kot ye pun jauh2 lah perkare maksiat tu... eleklah jika anda betul2 sayang kan si dia.. n paling mudah kawinlah cepat.. INGATLAH!!!!

Ikan keli berilmu padat,

Ikan bilis berilmu di bangsal,

Bercintan cintun biarlah beradat,

Jangan memboyot baru menyesal,

wassalam

p/s: slamat bertunang buat SAufiah yg dah lame bertunang, slamat pengantin baru buat Saiful, and slamat kembali ke alam bujang buat Luke n Romeo.. hehe.. welcome to the club.. n Acap ingat ko pun ngah dalam krisis gak hahahaha...


4 comments:

  1. sadis tol kisah nih.. mmg la penin gak klu ade org mintak tlog pkre camtu..
    aku nk kongsi jgak ckit, ade ler mamt nih ngan family skli yg x thn tuh.. bwk awek dia yg da prgnt 4 bln wat abortion kat kuantan.. pastu skali da mkn ubat nk cancel lak. pastu ble diorg blik hotel baby dia gugur jatuh time mak dia tgh jln... da biru da budak tu cam kne racun.. skali bapak bby tu yg pengsan, smpi jd tekanan perasaan.. nyesal ler tuh... skrg diorg da kawen tp still x dpt ank. tu la dlu tuhan nk bg, nko yg nk buang.. skrg da tuhan x bg bru ler nyusah... huh

    ReplyDelete
  2. melalui pengalaman org len la ek..
    1bln 1ribu, 2bln 2rbu, 3bln 3rbu, 4bln 4 rbu.. pastu da xleh gugurkn.... baikla lahirkn jep.. free pn leh besalin pe.. huhuu
    tp jgn la korg kumpul duit sesiap nk wat abortion lak ek..

    ReplyDelete
  3. pantun ko ni cam hampeh ko tau tak!
    HAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. I am actually grateful to the holder of this website who has shared this fantastic
    post at at this time.

    Also visit my web page - home cellulite treatment

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...