There was an error in this gadget

Monday, May 9, 2011

Im Back! Free Exam, Free Ticket from Nuffnang!

Assalamualaikum dan selamat malam....

hoooorayyyyyyy exam sudah tamat, walaupun jawapan macam bukan jawapan siap ada lirik lagu for jurist, takde hal asalkan aku dah jawab... (dalam hati aku hanya memohon diberi LULUS dalam semua subject).. amin....

later, mase tepat je kul 12PM tadi, aku terus masuk dalam kete, pasang lagu kuat2 kasi hilang stress mase lepas jwb exam... pastu p bayar bil letrik tapi tak jadi sebab RAMAI GILER DAK2 YG NAK KLUAR ASB!.. aduh... pastu p makan tengahhari... pastu dengar khabar kurang senang diatas pemergian nenek rakan ku kepadaNYA... al-Fatihah......




later, terserempak ngan member kat depan kedai perabot, malang menimpa rakanku apabila kereta beliau dilanggar, nasib baik yang langgar tu tokey.. so adala bayaran baiki diperolehi... then balik rumah.... lepak.... lepak..... lepak..... lepak....

malam menjelma, aku pun pi la hantar SYED ke station bus, nak balik kampung la katakan... so aku teruskan perjalanku ke PUTRAJAYA... samapi rumah, salam ibubapa, makan, lepak... now, aku ONLINE n tengok EMAIl... wahhh tidak percaya AKU DAPAT TIKET FREE DARI NUFFNANG... cite PRIEST... 3D woooh.. thanks nuffnang, even aku bukan calon pemenang, tapi calon backup... sedey skit... asal dapat tengok wayang free... weeeeeeeeeee...

(P/S ; aku dah mula free... maka penyakit click2 n blogwalking bermula plus buat header for requester.. mai request sini!)

2 comments:

  1. jelesnya dpt tiket free ..

    sob sob ..

    click your nuff :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...