There was an error in this gadget

Tuesday, May 10, 2011

Aku (Lelaki) tak respect KO (perempuan)!


assalamualaikum dan salam sejahtera...

maybe tajuk kali ni org akan kate i bias against women... but face the fact!

Andai kate wanita itu SOSIAL terlampau sehinggakan Sex itu dia jadikan macam perkara biasa... dari segi ISLAM totally is wrong, tapi kat sini aku taknak la jadi terlampau alim atau strict tapi just nak inform, maybe wanita tak perasan "yg memang lelaki suke kawan ngan wanita macam ni tapi main point in their mind is (I WANNA HAVE SEX WITH HER... pastu let go/ Touch N GO), so wanita ni mesti berasa hebat, yela ramai digilai lelaki hot tu pun klu die hot la..." hakikatnye... semua agama melarang perbuatan terkutuk ni even bagi negara barat kiss tu biase je tapi mereka memang tak suka WEDLOCK CHILD! believe me!... klu anda tengok filem west.. memang aksi sex tu macam perkara biasa bagi dorang, tapi dorang ni bijak sebab pertama, pakai condom dan kedua pancut luar... (yes ni agak lucah tapi mesej ni penting)... so kat sini macam mane seorang wanita ni dapat RESPECT yg tinggi dari lelaki... jujurnya... wanita yang bertudung labuh dan ayu maka lahirnya pemalu itulah idaman setiap lelaki.. sebab nye kepercayaan yang diberi oleh lelaki tersebut akan terbalas kalau wanita tu macam yang dinyatakan sebab dorang ada MARUAH... namun sedih wanita terutama melayu zaman skang, even bertudung, masih VIRGIN KE? itulah membuat aku (LEKAKI) agak sukar nak mempercayai KO (perempuan)... yes maybe wanita itu akan balas lelaki pun same... klu boleh nak pasang banyak dan sex itu kegemaran dorang! YES SEX IALAH NAFSU SEMUA LELAKI (kan ada hadith yg menyatakan nafsu wanita 9 dan lelaki 1 iaitu sex... dan lelaki bijaknye 9 manekala wanita 1) dan kat sini mesti dorang wanita akan argue, mane ade lelaki bijak.. YES memang lelaki yang berpendidikan tinggi itu tidak ramai... nak tau kenapa, kami (LELAKI) bukan bijak dari pendidikan tapi dalam semua hal terutama dalam kehidupan! so untuk kaitkan dengan isu sex... wanita perlu tahu, bijaknye si LELAKI mengayat wanita maka cairlah wanita itu maka berlakulah persetubuhan maka lahirlah anak luar nikah maka wanita itu akan mengadu kepada lelaki tu maka lelaki itu akan menyuruh wanita itu gugur/buang kandungan itu maka wanita itu akan merasa kesakitan maka lelaki itu terlepas tanggungjawab! ha banyak giler maka.. MAKA terbukti lelaki lebih bijak!... sebagai contoh filem negara barat yang menunjukkan situasi tersebut anda boleh lihat cite JUNO kisah ibu muda cume kat sini si IBU tu lebih bijak sebab atas kesalahan hubungan die n boy die, die still menjaga kandungan itu dan si lelaki masih mencintai ibu itu... dan filem yg kedua yang masih segar dalam ingatan aku ialah filem 17 Again, mungkin yg menonton filem itu sebab kekacakkan Zack namun mesej yg disampaikan kat situ ialah MACAM MANE WANITA ITU DIRESPECT! it is simple be sosial but with rules! no SEX... dalam filem ni si bapa yang menjadi muda, menasihati 3 gadis remaja yg gile kat die n nak sex ngan die sehinggakan sanggup menyuruh Zack jangan respect die (ni part kat dalam bowling arena) ha kat sini negara barat pun masih mengajar menjaga MARUAH DIRI...
so secara jujur dan ikhlas, memang lelaki akan mencari VIRGIN, namun bagi lelaki yg mencari keseksian di kalangan wanita ingatlah bukan sebab wanita itu hot or cantik dan bukan sebab minat kat die atas name cinta but SEX... so wanita pun kenelah berjaga-jaga dengan lelaki sedemikian... so start behave yourself dan BOYS please respect the GIRL that you love, yes! sex tak salah bagi sesetengah orang tapi andai kate dah terlanjur.... tolonglah kawin ngan si die jgnla lepas tangan... dan wanita andai anda bawah umor 16 dan dah terlanjur... jgn malu or takut, p buat polis report ok. dan wanita yang lebih 16 klu dah terlanjur, muhasabah diri byk2 dan cuba ajak boy tu kawin.... bagi yg terlanjur ngan sesame jenis... TOLONGLAH KEMBALI KE PANGKAL JALAN.... bersama kita berdoa kepada ALLAH (God) agar dijauhi perkara tersebut dan agar tidak didatangi bencana akibat perbuatan manusia itu sendiri, AMIN..

(p/s : tahukah anda bapa saya seorang ahli BOMBA dan pernah memberi bantuan di tragedi tanah runtuh di KAMPAR,Perak... dan tragedi itu berlaku dari sumber orang awam yg terselamat, beliau berkata pada waktu sebelum kejadian, ada parti LIAR di kwsn tersebut, lihat akibat maksiat, bencana menimpa bukan kedapa si bangsat yagn buat maksiat tu tapi musihab melibatkan semua, sebab yg tak terlibat maksiat tidak menghalang perkara maksiat itu berlaku.... sila p tanye org di kejadian tersebut bagi maklumat yg lebih tepat... ALLAH MAHA BERKUASA!
tahukah anda bahawa perempuan kecil disunatkan bersunat sebabnye agar mereka tidak terlalu ghairah dan terlalu dahagakan sex, sesungguhnya sunatlah perepuan kecil itu, agar dijauhi sex bebas!)

7 comments:

  1. kalau ada pompuan yang xpuas ati, nah,aku bg link,dr pompuan ke pompuan sndr... huhu..
    http://sharifatulhana.blogspot.com/2011/04/kaum-hawa-penyebab-zina.html

    ReplyDelete
  2. lor, ape yg nak emosi sgt nie? hehehe...jgn terlampau membenci perempuan yg dah takde virgin...bkn ape, cinta tak mengenal dara atau tidak. tkut terkena pade btg idung sendiri.

    takpe klu takde dara asalkan dia bertaubat nasuha dan menyesali kesilapan lampau. lelaki yg memilih perempuan seperti ini adalah sgt mulia bagi pandangan mata hati sesiapa saja dan semoga Allah membalas jasa mereka dgn syurga firdaus.....saya doakan itu utk semua lelaki mulia ini....=)

    ReplyDelete
  3. setuju ngan mommy fara punya pendapat.. :)

    laki ckp pasal pempuan..n pempuan lak ckp pasal laki..sama jek kesudahannya.. then type laki suka touch n go tuh...lg ler perangai..mmg lar kucing tak kan tolak ikan..tp kalau lelaki yg beragama islam lak tuh..tak tahu ler teman..yg pempuan lak jgn terkinja2 sgt..huhuhu(pesanan utk diri sndiri)

    moh lar kita sama2 ke arah kebaikan..

    ReplyDelete
  4. rasa pesanan sahabat kita ni leh kita applykan kedua2 belah pihak....perempuan ni harap jaga maruah...lelaki pun sama.....so insyaALLAH perkara-perkara yang tak patut ni dapat di elakkan~

    ReplyDelete
  5. yg baik dijadikan tauladan..n yg buruk dijadikan pengajaran..hidup kena saling hormat mghormati antara satu sma lain

    ReplyDelete
  6. aku sokong apiz! sebenarnye post bkn nak sokong mane2 pihak.. just tajuk yg agak bias agar wanita akan membaca dan rase bengang.. so bila dorang baca, maka ramailah kaum lelaki yg gersang.. so kurang maksiat... (aku backup pompuan ok, sebab tu la aku suh klu yg bwh umor terutamanya, andai korang suke atau tak buat sex tuh.. p je report polis sebab dalam undang2 malaysia, andai si wanita itu bawah umo habislah lelaki itu.. hehehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...