There was an error in this gadget

Sunday, April 24, 2011

Bloglist Kopi; Nak Join Ke? Aduyai...

Assalamualaikum wbt dan selamat tengahhari... Entry pantas....
since aku tak popular, so just saje2 la... ada sape2 nak jadi bloglist KOPI aduyai... hehehe so sebelum ni kopi slalu melawat mereka yang exchange banner ngan KOPI dan geng2 kopi dan plus misslulaby yg baru KOPI jadikan bloglist Kopi, so klu anda berminat....

jawab soalan nih kat comment:
anda nak join?
klu nak... tinggal comment dan link contohnye rahimiarafpin.blogspot.com...
bloglist ni dibuka dari waktu sekarang until 28 April nih.. hehehe... 

(p/s: klu nak follow, memang cantik... KOPI suke follow tapi jarang lawat sebab terlalu ramai yang di follow, pastu KOPI mengaku suke click iklan hehehe, tolong menolong... stakat ni KOPI slalu usha blog mereka yang tinggal jejak kat shout, bloglist n exchange banner.. huhu sorry buat mereka yang tak dilawat sebab..... tenet KOPI slow so klu nak bukak tu macam zaman berbatu..)
sekian

13 comments:

  1. nak join.. :)

    http://beehac.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak join jugakkkkkk :D

    http://syafeeqadam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mestila nak bro

    http://kakicandid.com/blog

    ReplyDelete
  4. nak join !!! :)

    http://farra-miera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. joined!
    and dah lame follow kopi teh dan sewaktu dgn nye.. hehe..

    http://cintasanggadis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. join

    http://mamatsudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nak join,,,
    http://sabrinaazhar.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. nak join !!! (^_^)V

    http://sophieeliscape93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. nak join..

    http://kringg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. mesti la nk jgk....huhuh
    http://miezjasmin.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. sa nak join :)

    http://willbebiteyoudarl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. nak join boleh ? hee.

    http;//fatmadiyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. nak3..

    http://wandashii88.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...