There was an error in this gadget

Thursday, April 28, 2011

Bloggers Yang SUPERB ! Wajib Lawat!


Assalamualaikum... dan salam sejahtera...

Tadi mase habis b4 exam, orang kecoh2 pasal poligami la, custody la, cerai la, talaq la,
habis exam orang kecoh2 plak pasal association carry mark yang hampeh... aduyai..
pastu balik rumah sewa member bukak berita kat TV3, kecoh pasal sumpah lakhnat.. ape nih? aduyai.
pastu bile aku bukak blog, aku tak tau org kecoh pasal ape.. tapi yang penting...

DENGAN INI KOPI MEMPERSEMBAHKAN BLOGGERS YANG SUPERB!... 
(thanks sebab korang join so inilah mereka yang akan dilawati oleh KOPI sambil click if KOPI online ye.. hehehe bukan perjanjian tapi habit yang kedua selepas merokok.. aduyai pengakuan sebenar..)
so mereka ialah:


(secara jujur, memang tak ramai.. huhu, tapi KOPI tak kenekan syarat ape2 pun just tinggal link kat coment, klu nak join sila lihat sini, sekian trimas kepada yang menyertai)

AMARAN! Selepas post ni dikeluarkan, KOPI ankan terjah ke blog anda dengan ayat yang same setiap kali terjah, antaranya; bw here / click churp + Nuff kat sini, balas kujungan and click kat blog sy klu berminat ye. tQ / lari ngan pantas sini.. balas kunjungan / follow mollow milo, follow me back tq........ tungguuuuuuuu. wahahahaha!

5 comments:

  1. wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...wah...blog aku ditempat yang pertama... mekasih bro.. adeh...terharu aku ni.. da nk meleleh air mate jantan aku nih...

    ReplyDelete
  2. terima kasih cikgu kopi.

    hehe .. ye ye , selalu perasan ayt kopi mcm tu.
    takde teh , milo ape semua. tapi kopi. hahaha...

    click nuff jugak lah.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...