There was an error in this gadget

Saturday, March 12, 2011

Yeah Dah Siap Header! So Please Check Your Email..

Assalamualaikum..
dengan rasminye saya menyenaraikan header request terbaru yg sudah siap dan telah dihantar ke requester..
(if x berkenan, let me know ok, and PLEASE PLEASE PLEASE bagi info yang cukup especially your header size in pixel ie 700 pixel x 200 pixel, sorry saya tak boleh nak check size yg sesuai sebab my GOOGLE CHROME crash! huhu)


(p/s: jgn lupe promote ye.. lol)

8 comments:

  1. rajinnya..terharu atas kesungguhan anda

    ReplyDelete
  2. wah. banyak jugak. cepat.pantas dan tuntas.
    trima kasih atas header utk blog ceritera lisa tu:)

    ini entry khas sbgai tnda terima kasih

    http://lisaafha.blogspot.com/2011/03/new-header-header-free.html

    dan lisa dah klik pun nuff tu:)

    p/s:yg lisa req 1 header lagi tu ta boleh buat yer? lisa ta dpt respond lagi:)

    thanks.

    ReplyDelete
  3. mceh wtkn..da cun la 2..yang sy xberkenan..sy edit sndr jeq..xnk susahkn..btw..tnx..

    ReplyDelete
  4. apo yg tak bekenan.. sedih ati nih..

    ReplyDelete
  5. entry khas tok kamo...

    http://amosnursan.blogspot.com/2011/03/sape-nak-header-free.html

    ReplyDelete
  6. kalau minta buat header free unk kita plak dapat ker?

    ReplyDelete
  7. ape yg tak berkenan? kenapa awn yang len tuh..xnmpk kedetailan dia tuh..

    ReplyDelete
  8. thanks thanks thanks...hehe sweet n lawa then kebetulan masuk dgn background i..kuikuikui

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...