There was an error in this gadget

Thursday, March 3, 2011

Thanks Bro Ben, Follow Me and Wah Aku Kat No 4!

link



Assalamualaikum,
No wonder blog Bro Ben Ashaari sentiasa dikunjungi, (antaranya aku lah, mane le tau kot die wat entry tok blogger-blogger baru lg.. bleh aku join) Bro Ben ni memang pemurah wat entry tok new blogger.

So aku nak story la skit.. tadi mase class aku online la jap gune hp SE aku nih, saje la nak check kat google kot2 rahimiarafpin.blogspot nih popular ke tak... so yg aku jumpe entry tok download naruto memang byk... tapi yg paling aku tak sangka... ini dia:

Bro Ben sory print screen tanpa izin.. 

Bro Ben my 313 follower


Wah Bro Ben mengiktiraf blog aku sebagai blog baru yg paling ‘ngam’, aku taktau la ngam tu ok ke or ko.. harap yg terbaik.. and akunye link di tangga ke EMPAT... (taktau la 4 yg terbaik or blog ke empat yg die lawat).. pastu siap jadi follower Kopi yg ke 313 (hope die ihklas la follow aku huhuhu)... pepepun BRO BEN MEMANG TERBAIK DARI LADANG!

So IF BRO BEN TERBACA ENTRY NI; saya, KOPI berbesar hati untuk member khidmat percuma saya kepada BRO BEN klu nak buat banner ke, poster ke, button ke or ape2 jelah yg menggunakan graphic (jgn flash sudah sebab aku masih dlm pembelajaran) saya sedia membantu.
And kepada Blogger yg membaca post ni, klu nak just let me know.. link disini.

(p/s: OTAI blogger berketak jadi follower Kopi, pergh tidak kusangka, ni yg buat aku nak p exercise jadi tuff ni.. hehe.. (AMARAN DARI KERAJAAN MALAYSIA : si KOPI ni sgt besar sehingga saiz hampir same dengan anak ikan paus, BEWARE!).. LOL)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...