There was an error in this gadget

Thursday, March 3, 2011

Berita Pasal Free Banner To Blogger.. Part 5

assalamualaikum semua, 
so skang bleh la ramai gak yg request (tak ramai pun) tapi aku berjaya gak siapkan kesemua request dlm mase 1/2 hari... so buat penerima hope anda berpuas hati (naik pening jugak aku nak matchingkan gambo ngan keadaan yg diminta, sory kepada yg request theme korea sebab aku taktau mcm mane nak buat, and buat sape yg bakal nak request, PLEASE, PLEASE, PLEASE if klu nak letak gambo kasi la gambo full senang den nak extract ha.. (klu full baru nampak curve skit bile nak extract, jgn terase buat yg merasa.. lol).. so ini hasilnye, klu anda yg guna header yg bro kopi buat ringan-ringan la tangan buat post khas pasal aku nih (memang mengharap pun) hehehe.. so enjoy the header / banner. and if nak request link disini FREE OK!











(p/s: saya tidak memilih wanita je ok tapi banyak wanita yg request, so jadi pening gak r ngan wane pink, pija mate aku melihat wane pink semalaman.. jgn lupe wat entry khas ye heeheehee, trimas byk2 yg membuatnye)

9 comments:

  1. bling2 mata nengok wane pink..adehhh

    ReplyDelete
  2. wah2, cantek gile!!! free ke? nak gak la, bole? :) :) :)

    ReplyDelete
  3. nak jg!!!!!!!!!!!
    tp x gmbr cntik lg :)

    ReplyDelete
  4. thanx bebanyak!dis is 4 u

    http://natrashereena.blogspot.com/2011/03/dapat-header-free.html

    ReplyDelete
  5. cantik sgt2... nak jugak leh x? leh tolong wtkn x?

    ReplyDelete
  6. anta je.... aku cuba buatkan.. hahaha FREE jEEEEEEEE

    ReplyDelete
  7. kopiiiii !!! comel nyeeeeee ,, *pengsan . terima kasih byk2 . entry untuk kau akan menyusul , heee . terima kasih . comel nye banner ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...