There was an error in this gadget

Monday, March 28, 2011

Please Tolongla.. Kalau dah Free TOLONG la...


assalamualaikum dan salam sukacita...

wahh lame tak update ni... hehehe.. so ari ni ari isnin dan ari dukacita bagi aku...
mane tak duka nye.. niat hati ikhlas nak wat design baju tup2 tenet slow, pastu xde api lak kat U aku ni aduyai... pastu dah dpt tenet bleh pulak gambor yg diattach tu carupt.. aduyai lagi.. tu memang satu hal la... tapi takpe r since bleh aku mintak kat member aku tu... tapi yang msalahnye pasal FREE header nih...

al maklum, mungkin yang tau dan tak tau pasal ni... dah lame dah aku berkecimpung dalam dunia edit ni hampir 2 tahun, dan kebanyakkan nye FREE cume ade la beberapa yang pemurah memberi sedikit buah tangan.. alhamdulillah murah rezki aku bleh tokok tambah perbelanjaan di University nih... ape yang menDUKACITAkan aku bukan pasal bantuan ikhlas aku nih tapi masalah requester... ini bukan nak mengutuk tapi peringatan...

bulan-bulan lepas requester free header aku semua ok and tak la argue sgt.. tapi semenjak seminggu yang lalu wah dah naik kepale lak dorang ni... thanks sebab promote tapi tolong la... AKU TOLONG HANG, HANG TOLONG LA AKU BALIK NA... mane tak nye... request starting ok la, tapi information kasi ala-ala celah gigi, mcm mane aku nak buat.. dah buat bleh pulak nak complaint... memang tak salah nak kritik or ape pun.. tapi information awal dah kasi ciput hasil pun ciput la.. aduyai... yang lagi buat aku naik minyak (padahal xpun saje nak tunjuk ganas sebentar) bile saiz header tak kasi... dah aku email complain plak.. aduyai.. sedih aku... 

buat semua jangan terasa ye... actually aku ni orang susah, and aku berblog untuk cover status kewangan, plus aku xde braodband, p1 ke ape ke... semua nih hasil INTERNET UITM.. so kenela anda faham, memang bleh update slalu tapi autoupdate... so bile aku online, nak check blog requester tok tentukan size yang sesuai ngan header memang ambil mase aku yang bnyk.. nak bace computer code satu hal.. pening... so bile buat and hantar hasil kerje kat requester dah complaint saiz besau la, kecik la walhal pada mulanye requester tak kasi tau pun apa saiznye... so please understand me....

SO BUAT NEW REQUESTER tolong la ye,, kasi saiz yg betul ie 950x250 ke ape2 la asalkan dalam pixel.. buat yang terasa harap maaf, ini just peringatan and rasa bengang yang dah lame berkumpu dihati ini... so buat semua PEACE NO WAR, AMPUN MAAF DIPINTA ATAS SEGALA KEKURANGAN DAN KESULITAN... buat sape yang nak request tolongla memahami isi kandungan link ini.... byk information, lagi baguih..
sekian.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...