There was an error in this gadget

Monday, March 28, 2011

Orang Popular yang Penah Belajar kat UiTM


ini adalah kisah benar, tapi hanya meliputi Fakulti Undang-Undang, sumber adalah dari my otai lecturer.. percaya atau tidak anda tentukan sendiri... klu tanye dorang habis belajar ke tidak anda tanye dorang sendiri and klu tanye dorang popular ke... itu anda decide sendiri.. so lihatlah wajah2 mereka di bidang mereka ceburi..:

Nur Fathia masih belajar....
Fahrin Ahmad (dah habis ke blum? xtau)
Ac mizal (dah habis ke blum? xtau)
Yuna (confirm habis blaja!)
Comander BOBO (yg tengah tuh, dah habis blajar LLB n baru nak bersinar di Raja Lawak 5)
so what do you think? klu aku, i prefer jadi comander BOBO since die habis blaja... selaras ngan waktu die tanpa tersangkut ape-ape siap dapat habis LLB lagi... tahniah buat comander... yang kedua Yuna dan artis yang lain masih lagi dalam pemerhatian... bak kate bile punuh ilmu baru ong, bakal2 artis yang akan naik selepas ini mungkin Syed Muzz, Alia, Farhana, Leslie, mereka ini berbakat besau habis semua aktiviti di campus muka mereka menjadi perhatian... so jika anda mahu popular macam Lisa Surihani, pakej yang penting education (Lisa pun dak UiTM course xtau), rupa yang cun melecun or kacak, berbakat dan paling penting jaga sopan santun dan adab macam Lisa Surihani bkn Lisa Surirumah ok.. 

sekian

14 comments:

  1. lisa ambik law kot!! hehehe.... die nk jdi peguam...

    ReplyDelete
  2. yeke? tak nampak pun die kat faculty?? lol

    ReplyDelete
  3. byk artis dari jurusan undang2 huhu
    satu lagi fizo pun budak uitm, tapi yg pasti ade diploma, ijazah, entah x tahu plak :)

    ReplyDelete
  4. wow...bagus betulla bdk2 law.. :D
    saya ni hampeh sikit law..=="

    ReplyDelete
  5. syed muzz tu macam fahrin ahmad gak, kacak bergaya, pastu best male actors kat sini.. plus he is so inteligent.. nak tau die tgk kat sini
    www.symuzzamir.blogspot.com

    fizo? xnampak pun... cume kawan saya yang macam fizo ade la.. tp takde talent, cume bleh baca bukz je.. lol

    ReplyDelete
  6. mereka sume study kat uitm ekk>?? bestnyerw

    ReplyDelete
  7. kalau aku masuk uitm, ada gaya tak nak famous skali?
    XD~

    ReplyDelete
  8. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

    paxil

    ReplyDelete
  9. berat nye blog nihh...
    ringan kan sket..
    utk kselesaan brsama..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...