There was an error in this gadget

Thursday, March 10, 2011

Mars Need Mom... Wah Memang Best..


Assalamualaikum... dan salam woot woot..

Haha kasi ketawa besau skit, yela aku dah p tengok Mars Need Mom, 3D wooh.. woot woot... memang puas hati, thanks Symuzzamir dan Nuffnang, tanpa anda tak tau la bila lagi aku akhiri zaman batu ni..

For your information, this is my First movie tgk kat Cineplex and 3D wooh woot woot... memang puas hati.. tapi malang nya aku ni memang tak bleh maju skit... asal maju je pening even tgk 3D pun Pening, (maybe aku allergic ngan spec mate...)

oh buat rakan2 request header, sory la header anda mungkin dpt mlm ni (satgi) or esok malam, aku baru je habis 2 test tadi, pening pun tak habis tambah2 pening tgk 3D semalam.. wooh woot woot.... so sabar ye..

(p/s: cite Mars Need Mom memang tangkap air mata jantan aku... pergh sedih doh, terasa macam anak derhaka plak aku nih.. so jom la p tengok... (p/s lagi: aku kecewa sebab tak dpt tgk Merong..sebab byk orng yg mereng p tempah tiket awal-awal .. hampeh tol!)..)

1 comment:

  1. ahahahaha..
    ceq nak tengok merong mahawangsa!!!*ttibe
    sama la!! putri pon allergic dgn spec 3D tuh!ahahahaha..tp kang kalau tak pakai susah plak..huhuhuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...