There was an error in this gadget

Thursday, March 24, 2011

Lebih 70 Free Header For Blogger Yg Berjaya Aku Buatkan... Cehh!

Assalamualaikum dan salam muhibah..
so today i want to share with u (the readers + bloggers) tentang kompilasi header-header yg berjaya aku habiskan... so skang ni aku bercuti sebentar since no more request (T_T) anymore.. aduyai
so enjoy your viewing plus leave comment which one yg PALING ANDA SUKA:













































































so jika anda berminat just CLICK HERE
(p/s : bukan semua suka hasil kerja saya.. so klu anda check blog dorang and bukan header seperti di atas.. jgn ngutuk saye ye.. hehehe, peace to the world!)

7 comments:

  1. semua tu chantek.tapi paling suka yang the journey of life tu..mcm chantek jerk gmbr kaki tu

    ReplyDelete
  2. cantek dah tuh.. cuma cik bambam nie suka tukar header mcm tukar baju..kekekekek.. :P

    ReplyDelete
  3. semua nice2..
    yang illusion never end dengan yg fazlin tu terbaek lah!!

    ReplyDelete
  4. semua comey2...bila tgk blk header sy,cm x comey jer....huhuhu.....hehehe....

    ReplyDelete
  5. semua cantekk2 ahh..haha kalo suruh nanie buat,sure xblh dowh..haha btw,sgt puas ati dgn header nanie,sbb nice..kikiki thanks ye incik kopi...(ade y menarek hati ni,antara header2 tu tp xpe,i'll keep its for myself only..heheh)

    ReplyDelete
  6. tq cik kopi..header kmo mmg tbaek la :))..tp header eila yg last tu tslah bg pic la..muke nmpak pelik giler...hihih..(pape pon eila sgt2 bpuas ati) :)

    ReplyDelete
  7. haha..saya puas hati dgn header saya..
    ngee...
    terbaikla kerja en kopi :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...