There was an error in this gadget

Monday, February 14, 2011

Wajarkah Korang Menjadi Jiwang Tahap Gaban?

Assalamualaikum..


My Own Property

Ce kome pikio.. klu kome ni suke dia tu tahap dewa pun kome sanggup buat macam ni?

1.           Bayangan Gurauan by Mega said :
    "Andai di berikan EMAS PERMATA ku pilih SENYUMANMU....
     Aindai kupunyai MAHLIGAI INDAH ku HADIAHkan UNTUKMU..."
(klu teman, idak le teman sanggup... baik teman gune kekayaantu bantu anak yatim, male tau   kot jodoh teman ngan anak yatim piatu senang teman nak balik raye, idokle nak gado gado...        hahehe)

2.            Bunga Angkasa by Terrarossa said:
Bertambah cahaya hidupku, kau JANJI bersumpah setia, WALAUPUN RIBUT MELANDAKAN BERSAMA
(ekau gilo apo, den xtanggup ha nak bersamo mu atasi rebut, baik den cabut, nanti den call ja    JPA ko, BomBA ko, xpun ekau pandai la cari jalan sendiri ha.... Mapuih den.. hahaha)

3.            Fantasia Bulan Madu by Search said:
Demi cintaku padamu, KEMANA SAJA KAN KU BAWA, ke hujung dunia ke bintang kejora....Demi cintaku padamu, KUKORBANKAN JIWA dan RAGA, Biarpun harus KU TELAN LAUTAN BARA
                (GUYS WAKEUP, ko gile ape? Minyak ngan toll dah naik bleh bankrupt wei... LAUTAN BARA...     makan cili pun nak teguk ais sampai tiga cawan... memang gila habis r... )

Yang ni tok si gadis plak verse English:

1.            Grenade by Bruno Mars said:
Take a bullet straight through my brain, YES, I would die for ya baby, BUT YOU WON'T DO THE SAME..
  (ini golongan gadis yang bijak, tapi korang sanggup ke klu dah laki korang ckp mcm tuh... ad bran?)

Tapi korang jangan wat mcm ni bile putus cinta!

1.            Lovefool by The Cardigans said:
So I cry and I pray and I beg, Love me, love me say that you love me, fool me foll me GO ON AND FOOL ME, love me love me, PRETEND THAT U LOVE ME, leave me leave me, JUST SAID THAT U NEED ME, I CAN’T CARE ABOUT ANYTHING BUT YOU....

The conclusion is, to guys korang cari la lagu2 lame tok pikat gadis sebab ad ayat2 yg terlampau. For ladies plak nak bercinta xda hal tapi klu guys mitak TOOOT jgn dok gatai nak bagi. Klu nak pun AJAK LE KAWIN... 
(p/s: please don’t commit suicide if broken hearted!)

5 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...