There was an error in this gadget

Monday, February 14, 2011

Cara Pilih Isteri Ikut Negeri.. Hehe

Assalamualaikum...
ni just for fun... skang jom kite tgk isteri ikut negeri  berdasarkan lirik lagu "Oh Mama Saya Mahu Kawin! by Blues gang"

Hiasan: my nephew Aleesya

oh mama, saya mahu kawin,

kawin dgn siapa? dgn siapa saja. 
(ni lelaki contoh sbab x memilih..)

oh mama,saya mahu kawin,

dgn gadis kota baru,muka cnatik, mata kuyu 2x 
(org klate cun ke?? hehe)

oh mama,saya mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama,saya mahu kawin,

hai dgn gadis batu pahat,rambut panjang bertahi lalat 2x 
(rambut panjang n tahi lalat? perluke? better bertudung... hahahah)

oooooh mama,tlglah
mama.. tolonglah..
saya mahu kawin..

oh mama, saya mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama, saya mahu kawin,

hai dgn gadis utara sungguh cantik paras rupa 2x 
(tipu aku dok sane tgk sepesen je muke dorg.. hahaha)

oooooh mama,tlglah
mama.. tolonglah..
saya mahu kawin..

oh mama, kami mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama,kami mahu kawin,

hai gadis sarawak,pandai masak dan jaga anak 2x 
(wah org sarawak di puji sakan oleh Ito nih...)

dgn anak mat saleh kalau boleh kami pilih 2x 
(please tolong jgn berangan nak kawin ngan org putih..)


conclusion: so pada kaum lelaki seperti aku, tolong jgn kawin ngan Shemale, Gayboy, atau sama waktu dengannye tapi klu khunsa pun biarlah yg betul2 dah jadi wanita.. sekian...
(p/s: aku x memilih, ni just for fun dari lagu blues gang, about the fact still make me curious..... betul ke?????)

12 comments:

  1. no! no! no!
    orang utara muka tak sepesen ye
    hehe

    ReplyDelete
  2. kalau la ada yg betul2 rujuk lagu ni time nak pilih calon bini, memang naye~

    ReplyDelete
  3. cik chopu : klu rujuk lagu ni maybe btul kot since otai papa blues yg bgtau... klu btul konferm akn ku pilih gadis sarawak.. hahaha

    cik nur : yeke... sampai skang teman bleh kenai muka org utara... terutama skali orang blah chepok perak.. hahaha

    ReplyDelete
  4. hehe ..
    betul cakap cik chopu ..
    naya je . haha

    ReplyDelete
  5. muka org utara lain2 ye, yg sepesen tu yang jenis kembar yer

    ReplyDelete
  6. haha,

    ni kena wat survey betul-betul ni, tengok kesahihan lagu ni..

    *perlu ker kesahihan, sebab ini hanya lagu..*

    :D

    ReplyDelete
  7. hehehe..suke part sarawak tu hahaha

    ReplyDelete
  8. lagu nh bias. hehe. kenapa x sebut negeri lain mcm melaka, n9, sabah.. aish ~ :P

    ReplyDelete
  9. ni che nak marah ni....
    kutuk owg utara!

    ReplyDelete
  10. baru dengar lagu ni masa kenduri sedara hari tu.haha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...