There was an error in this gadget

Sunday, February 13, 2011

Review kat Konsert Karnival WOW Putrajaya 2011

Assalamualaikum... 

so nak update skit tentang konsert Karnival WOW Putrajaya 2011 semalam... so overall happening plus family skit.. ramai gak org, ad yg family, VIP, orang muda, Siswazah, couple, dan oku pun ada...
Walaupun kami (Aku, Shauki, Faiz, dan Syed) lewat (singgah solat Mahgrib n Isyak kat Masjid Besi) , tapi still dpt tgk persembahan tuh...
just miss persembahan kebudayaan, so dapat la tgk PDRM band, pastu Mila, Itto (Blues gang), komposer Indonesia tp lupe plak name die, pastu band HUJAN, pastu AWIE, pastu AMY Search pastu Ella pastu Bunga api... (byk pastu.. hehe).. so ad la skit video yg sempat aku rakam (actually ada 11 video tapi oleh sebab internet free and slow, so aku sempat upload 3 je, so akan datang akan ku upload video lain, be alert at my youtube channel ok...) so korang enjoy lah ye....
 

band abg uniform


Bila Aku Sudah Tiada - Hujan


Dua Insan Bercinta - Ella & Amy Search



inilah Fireworks yg Super Grand tuh

ini mase starting


conclusionnye... best performance 1st place = The Fireworks (hehe), 2nd Ella duet ngan Awie lagu Baldu Biru (sweet n comel si Ella siap main tendang tendang ngan Awie pastu tarik Awie ke bawah pentas bertemu crowd.) 3rd Kamelia by Ramli Sarip, 4th Konklusi by Hujan (Noh siap cerita pasal khursus kawin die ngan Mizz Nina) 5th Rama-rama by Ella (jd menarik sebab die tarik sorng crowd ni (ZANA) naik pentas nyanyi same2 pastu si ZANA ni mcm xnak turun and hug Ella sampai nak lemas.. hehehe) 6th Layang layang terputus talinya by Awie (tangkap leleh tuhh, tp Awie byk wat kelakar bile bawak perangai die dlm MAK LIMAH BALIK RUMAH) and 7th conferm dari bro 3/4 fan Ramli Sarip yg sporting gile, (mane taknye dlm byk2 crowd kat blakang die sorng je jerit bile Ramli Sarip suh nyanyi.. memenag best r bro tu wat lawak..).. so total memang best la... tapi yg sakit mate bile ad family yg makan n blah tanpa buang sampah.. xda sivik langsung... pastu ad plak couple2 yg berpeluk depan family.. dey! please respect the family around you!... so hope Putrajaya wat even ni lagi plus suh JAKIM wat ronda2 time kat crowd tuh hehehehe

'32. Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk.'17. Al Israa'

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...