There was an error in this gadget

Tuesday, February 8, 2011

Pakai Tudung Tapi Pelik....

bila tgk awek pakai tudung rase segan je nak tegur or ngorat... tapi klu macam ni... nak ngorat ke x?

Tudung tok terus gi tido... hahha


tudung + AI rambut = Tudung "TUMBUT"

Tudung Saji... hehehe

Tudung ok kot tapi yg kat bawah tuh... lemah iman aku jap....
Ini baru la ok... pakai tudung plus fesyen terkini... ok la skit...  
so buat teman-teman yg bertudung kat luar sane pk pk la skit... klu nak pakai tudung tu biar la beradab dan jaga tingkah laku, tapi klu nak wat PROJEK ke nak KETAT-KETAT ke better dont wear hijab.. shame yourself!

(p/s: dulu ada rakan surau ni cite kat aku time kuliyah maghrib, ad sorang hamba beragama Hindu (di Malaysia) die sgt tertarik ngan perwatakan Islam lalu memeluk Islam, disebabkan itu abg dia rasa marah dan bawak die ke kelab malam dan die buktikan kaum Melayu Islam zaman skang, minum, menari, bercumbuan dan sebagainya lalu skang hamba yg asalnya memeluk Islam kini menjadi pengerak memurtadkan org Islam.. Lihatlah dunia Islam kini... MasyaAllah... so renung-renungkanlah)

Disclaimer: saya bukan seorang yg alim, sy pun jahat gak, tp sebagai blogger skali skala nak jugak bagi ilmiah kepada semua, buat pembaca sila rujuk kepada mereka yg lebih tinggi ilmunya... harap maaf klu buat anda terasa atau terkasar bahasa.....Im not discriminate people... tq.

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...