There was an error in this gadget

Tuesday, February 8, 2011

New Handphone... handphone latest dan terpelik skali...

skali lagi aku update blog ngan perkara yg luar dari topik dan kepakaran aku.. tapi menarik.. jom tengok!

handphone ngan tempat letak rokok, cool, jimat space pocket. 

lagi stylo. tapi agak menyusahkan klu nak makan atau basuk ukh ukh..hehe

superb, siap ngan DSLR, klh semua phone yg ad 5 megapixel ke atas.. haha

khas buat assassin, klu lupe bawak peluru lebih.. inilah tempat yg bleh cover line..  

ni lagi satu nipis and lutsinar, senang la nak hilang klu letak atas meja, yela dah xnampak.. hope jgn mudah patah plak sudah.....

buat mereka yg malas nak pickup phone.. inilah jawapannya... 

ni plak free gift pada sapa yg beli phone nih, kalis air, hujan, dan panas matahari...xpayah bawak payung lagi.

so kalau korang nak cipta handphone ni lah mase nye, konfom sony, noki, motorela xpun buah apple.. conferm amik korng bekerja.... klu aku, handphone yg bleh kuar duit free kan bagus... hehehe

3 comments:

  1. aku nak yang transparent tuh . haha . lawa laaa .

    ReplyDelete
  2. tunggu r.. yg ni memang on the way dlm pasaran... tapi rugi beli, senang hilang... haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...