There was an error in this gadget

Friday, February 18, 2011

Nak Banner Free? Just Let Me Know!!! Special Gift...

Assalamualaikum...

Sebelum aku menutup tirai blogging aku ari ni.. just nak share ko ada sapa yang nak wat banner... FREE OF CHARGE... bukan ape.. since aku ni peminat ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE AFTER EFFECT dan ADOBE tok edit video (lupa lak name die primere kot) so disebabkan addicted so aku nak la tolong wat sape yg nak pertolongan, stakat just ad dua je yg aku tolong... and b4 this aku just wat poster, banner tepi jln, logo dan video tok majlis makan malam....

disamping meningkatkan skill mengedit aku, aku bleh tingkatkan lagi ilmu adobe aku... so klu korang nak... (nak mudahkan aku korang kasi r wallpaper yg korang minat tuh) just gtau THEME nye, tajuknye, laman blog anda... tp jgn la harapkan ari ni anta ari ni siap... kasi la aku gune buah fikiran ku ini ye... hehehe

ANTARA HASIL BANNER FOR BLOG:





alim skit nih

ni aku nye r
   ni plak logonye...
logo company BSB Technologies Inc.
logo khas tok rakan surau Kolej mawar UiTM



hehe (-_-)
 so klu anda mahu.. let me know... (waktu free ku jumaat samapai ahad je..)

8 comments:

  1. NAK? XDA HAL.. JUST EMAIL INFORMATION ABOUT THE BANNER YOU WANT TO fourthyeight@gmail.com... klu kasi awal senang skit nak wat... ngah free nih... (gambo anda adalah confidential dan tidak akan dibomohkan,.. hehehe)

    ReplyDelete
  2. nak blh... tp nk yg flash banner.. ngee

    ReplyDelete
  3. NAK NAK NAK!! :) betul keee sudi buat?

    ReplyDelete
  4. ikhlas nak tolong nih... just email detail macam blog link, tajuk blog (ie: coffee for all) pastu theme, mcm blog ni, theme relax, so aku amik gambar kopi tepi pantai kat kampung aku... so if u guys want it theme is very important, if nak letak pic korang i will try my best to extract the pic, nanti aku postkan contoh example banner...

    ReplyDelete
  5. wao... can u teach me.. mcm mane nk buat banner??? gune sofware ape???

    ReplyDelete
  6. adobe photoshop cs5, plus XARA for 3d effect...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...