There was an error in this gadget

Sunday, February 27, 2011

Berita Terkini Pasal Free Header + Award GA.. hehe

so since tak ramai yg email, (sedih gak r) and ada yg nak berkomunikasi gune FB (AKU TAKDA FB, WHY WHY WHY) so aku pun melatih diri aku dengan wat logo, banner, buttons and award aku sendiri.. so here the result!

Giveaway Award to Followers and that i followed, (p/s i will follow who follow me,)

my new header

the blog team that i join

My Banner (Naruto sebab aku big fan walaupun dah tua, klcc sebab aku suke amik gambar view kat sane tok edit, kete tu lak mcm kete aku yg ada hutang lagi 2 tahun, movie reel sebab aku kaki wayang free download la, music aku memang suke, oscar award aku saje letak)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...