There was an error in this gadget

Monday, January 31, 2011

Jualan Murah Model Kapal Terbang Hadiah sesuai tok Lelaki dan Daddy (Airplanes Model)

Assalamualaikum dan salam 1 Isnin.. 
Today is monday, as usual i speak Manglish today..
Ada anyone yang interested in Model Kapal Terbang (stainless steel)... Harga Murah je... tp jualan kat area terdekat je.. tak masuk kos penghantaran... area PUTRAJAYA and SHAH ALAM... this model is directly from the Department Civil Aviation Malaysia (DCA) / Jabatan Penerbangan Awan.. the harga is very affordable...

Size :16 cm : Price RM 25
Size : Others : Price RM 35 Above....

( All types of airlines, if xde we will amik tempahan tu pun klu byk tempahan la..LOL)
(FYI: harga kat mudah.com pun RM 35 bagi model size 16 cm.. so beza RM 10.. 
call/sms 014-8083859 )
Antara model yg byk (saiz 16 cm) sila lihat pic bawah











saya dah beli Garuda airlines and Manchester United Air Asia (Ltd Ed).. jgn jeles... 
(p/s belila sian kat kakak yg mengandung tu (peniaga merupakan ibu yg sedang mengandung anak kedua).. huhu.. tp puas hati berat, murah dan bermutu..) 

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...